2777
2789
عنوان

خیانت 😔

206 بازدید | 21 پست

سلام.بچها دیشب خیلی اتفاقی دیدم ک همسرم توی اینستا معشوقه سابقشو دنبال کرده،ازش توضیح خواستم  ،یکماه پیش دعوامون شد.میگه بخاطر اینک تورو عذاب بدم اینکارو کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این کجاش خیانته؟؟ خواسته حرصت بده فقط

میدونم خیانت نیست ولی مگه زندگی بچه بازیه یا میدون جنگه حالم خیلی بده اگ برعکسش اتفاق میفتاد چی واکنش خودش چی بود

خیانت نیست ولی آزار روحی و روانی هست.واقعا حرکت افتضاحیه. چرا بخواد شریک عمر و زندگیشو عذاب بده؟&nbs ...

منم‌همینو میگم .میگم‌مگه میدون جنگه اگ من اینکارو بکنم تو چکار میکنی 

منم‌همینو میگم .میگم‌مگه میدون جنگه اگ من اینکارو بکنم تو چکار میکنی 

حق با شماست. به نظرم حتما مشاوره ی زوجین برید. اینکه همسرتون اینطوری رفتار میکنن طبیعی نیست.

امیدوارم همتون خوشحال و سالم باشید. 

هرچقدر که میخای برو اصن برو توش کن من عذاب نمیکشم  آدم خیانتکار به خودش ضربه میزنه  به من چه

جلوتو نمیگیرم  چون اگر خوب باشی نمیری خیانت کنی  اونی که رفتنی هست آخرش به هر بهونه ای شده میره برو بسلامت