2777
2789
عنوان

مادرشوهرم به همه غذاهام گیر میداد

3070 بازدید | 92 پست

هنوز دوماه نگذشته بود از عروسیم که به دلایلی اومدن یک هفته خونم موندن 

البته اومدنشون اجباری بود بگذریم 

اول که اومدن مادرشوهرم انگار که اومده بود شعبه دوم خونه خودش 

کلا منو حساب نمیکرد رئیس بود 

منم بدم میومد ولی چیزی نمیتونستم بگم 

حتی خودش تعیین میکرد ناهار چی بخوریم شام چی بذاریم ولی ازونجایی که خرج و مخارجشم خودشون میدادن اشکالی نداشت 

تو اون یک هفته هزارتومن از کارتای منوشوهرم خرج نشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی خودشون پولشو حساب میکردن دیگه حق اعتراض و ناراحت شدن نداشتی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
اره ناراحتیم از چیز دیگه ای بود الان میگم

خب

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
اره ناراحتیم از چیز دیگه ای بود الان میگم

خانم خونه شما هستید 

مادرشوهر من یه بار پاشد تو خونه من احساس ریاست می کرد کمد و هارو می گشت ایراد می گرفت به چیدن 

سکوت کردم رفتم شهرستان خونه شون دقیقا مثل خودش نشینم از خونه و چیدمان وقتی همسرم نبود ایراد می گرفتم برای خودم غذا می پختم دکور عوض می کردم دیگه نشست سرجاش

از همه چیم ایراد میگرفت هرکاری میکردم ایراد ایراد ایراد 

غذا درست میکردم یه دستت درد نکنه نمیگفت ولی تا دلت بخواد سر سفره ازش ایراد میگرفت 

مثلا گیر داده بود که برنجات مزه آب سرد میدن باید مث من درستش کنی  و خلاصه برا هرچیزی میگفت این خوب نیست من اینجوری درستش میکنم توام باید مث من انجام بدی

سر سفره جلو همه میگفت نمیومد مثلا دلسوزانه تو اشپزخونه به خودم بگه 

منم دیدم این قصدش یاد دادن نیست میخواد به همه بگه که آشپزی خودم بهتره و پز بده 

چون کلا عاشق پز دادن و از خودش تعریف کردنه 

از همه چیم ایراد میگرفت هرکاری میکردم ایراد ایراد ایراد  غذا درست میکردم یه دستت درد نکنه نمیگ ...

خب

خب کسی نیست تاپیک تعطیل  ببخشید شما دو‌نفر که میخوندید شرمندتون شدم

بسم الله 

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم