2777
2789
عنوان

جر بحث دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من از رفتارم استارتر متعجب شدم 😁دیدم شما نظر منطقی دادید خوشحال شدم رو شما ریپلای زدم ببخش ...

یه وقتایی حس میکنم مشکل از تربیت نادرسته. مستقل بودن فقط از نظر مالی نیست

اینکه دخترامونو جوری تربیت نمیکنیم که واسه کوچیکترین مسائل منتظر دیگری نباشن

دختر من ۶ ماهشه، اگه یه جغجغه ش رو پرت کنه اونور صبر میکنم ببینم تلاش میکنه برای برداشتنش؟ اگه خودشو تکون داد و نتونست برداره بهش میدم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نمیشه اینارو گفت. من و همسرم بدترین دوران عمرمون دروران عقدمون بود . ولی خداروشکر الان از زندگیم راض ...

خدا رو شکر که شما استثنا شدید ولی شما جزو انگشت‌شمار آدمای خوش‌شانس بودین

همسر ایشون میگه خودت نرو دنبال رفع نیازت، منم نمیرم، وایستا اول من بخورم چون شکم من خیلی واجبه، بستنیم رو دو ثانیه نخورم آسمون به زمین‌ میاد

بعدم تو جمع قاشق به همسرش پرت میکنه

این مرد فردا تو جمع تو گوش زنشم میزنه

وقتی جواب نمیدم فقط و فقط یه دلیل داره اونم اینه که ارزش صرف وقت نداشتی، وگرنه یا لایکت میکنم یا هروقت آنلاین شدم جواب میدم
خب شما ذهنتون به نظرم تک بعدی میبینه مسائلو شما جای اینکه به طرف حق بدین میایین سرزنش میکنین میگین ا ...

😁شما الان تو تک تک کامنتات دارین استارتو به لج و لجبازی میندازید میدونید تهش چی میشه شوهرش ۴ بار بعد بغضش نازشو میکشه دفعه پنجم میگه به جهنم این که همش سر هر موضوع کوچیکی قهره و بعد قهرم براش عادی میشه منم دقیقا یه زمانی از راهنمایی های ادمایی مثل شما استفاده کردم اخرین قهرم باشوهرم یه ماه طول کشید پارسال رفته بود به مادرشوهرمم گفته بود این بچست تا میگی بالا چشت ابروعه میره خونشون من چجوری زندگیمو به این بسپرم فردا بیاد خونمم تا بگی نکن چمدونش دستشه حتی بلد نیست منو کنترل کنه قلق منو بگیره دستش خداروشکر که من یکساله تک بعدی شدم و عقاید دیه ای توذهنم اومده اگه نه احتمالا الان برای همیشه خونه بابام نشسته بودم و کلا شوهرمو ازخودم بیزار کرده بودم 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
ادم یجایی دیگ عصبی میشه جوونم ،ببین توخوده تاپیکش گفته ک من بحثارو کِش میدم و اذیت میشه و میخوام ترک ...

خوب قطعا هر دو مشکل دارند ولی در کل رفتار شوهرش بد بوده بستگی به شخصیت داره برای من این کار خیلی زشته اگه شوهرم انجام بده

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

شما انقد بچه این چرا شوهر میکنید؟؟؟ واسه یه قاشق بغض کردی ؟؟؟؟؟؟؟ اینو هنیشه یادت باشه جز خودت ر ک ...

ببخشیدا

تواین سن ازدواج کردن بچه ام؟😂

سن ازدواج شما

وقتی پیر دختره باید ازدواج کنه؟

چه چیزا

ببخشیدا تواین سن ازدواج کردن بچه ام؟😂 سن ازدواج شما وقتی پیر دختره باید ازدواج کنه؟ چه چیزا

دختر ۱۸ ساله هست ک خییییلی عقلش از یه ۲۵ ساله بیشتره

تو بچه ای ک برا یه قاشق بغض میکنی 

اگه بچه نبودی انقد ادا در نمیاوردی!!!🤣🤣🤣🤣

خدای من 😶😶😶 میخای برا طلاق اقدام کنه.؟؟😶😶😶😶😶😐😐😐

من جایی گفتم برای طلاق اقدام کن؟

وقتی جواب نمیدم فقط و فقط یه دلیل داره اونم اینه که ارزش صرف وقت نداشتی، وگرنه یا لایکت میکنم یا هروقت آنلاین شدم جواب میدم
دختر ۱۸ ساله هست ک خییییلی عقلش از یه ۲۵ ساله بیشتره تو بچه ای ک برا یه قاشق بغض میکنی  اگه ب ...

خب تو خانوم باشخصیت

ولی توهم جای من بدترین رفتارا رو داشتی

از رفتارت معلومه عقلت اندازه دختره ۱۵ساله اس

پیامم ریپ نکن

ارزش حرف زدن نداری😂😂🤣

خب چیجوری تونستی چیجوری با سیاست رفتار کردی؟؟؟

عزیزم وقتی میبینی سرش به کار خودشه یا ذهنش مشغوله تو هعی سعی نکن خواسته تو براش تکرار کنی مردا ذهنشون فقط میتونه رو یه جنبه تمرکز کنه ما خانوما همزمان اشپزی میکنیم تی وی میبینیم شاید جواب تلفنم بدیم ولی یه مرد وقتی پای تلویزیونه تو بمبم بترکونی اون نمیفهمه چون ذهنش رو اونه حالا توبری بغلش هعی بگی نگات به من باشه چی میشه هیچی میپره بهت میگه دارم برنامه میبینم ولی اگه یکم صبر کنی بعد که دیدی دارع تمرکزش از تی وی برداشته میشه بری سمتش خیلی خوب در اغوشت میگیره این میشه سیاست مردا تا یه جایی ناز میکشن از یه جایی به بعد ازت دل زده میشن بعد اشک بغضم برای خیلیاشون عامل تحریک احساسات نیست بلکه باعث اعصاب خردیه

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸