2777
2789
عنوان

جر بحث دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول خواستم بگم سر یه قاشق پرت کردن بغض کردی بعد یه لحظه خودمو جاش گذاشتم که مثلا جایی باشیم ممکن ...

منم دیگه لب نزدم هرچقدر اصرار کرد بخورم

گفتم دلم زده شد نمیخورم

من اول خواستم بگم سر یه قاشق پرت کردن بغض کردی بعد یه لحظه خودمو جاش گذاشتم که مثلا جایی باشیم ممکن ...

من که میجنگم کاری ندارم 

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
نه عزیزم من از رفتارم استارتر متعجب شدم 😁دیدم شما نظر منطقی دادید خوشحال شدم رو شما ریپلای زدم ببخش ...

نه قربونت مرسی از نگاهت

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

استارتر

این آقا عدم‌کنترل هیجان و بحران داره

نشانه‌ها رو در دوران عقد و آشنایی جدی بگیر

زورگو و قلدرم هست

خودخواهم هست

مدام جر و بحث داشتن چیز نرمالی نیست

الان دوران گل و بلبل شماس ایشون اینجوری میکنه، چه رسیده برید زیر یه سقف

وقتی جواب نمیدم فقط و فقط یه دلیل داره اونم اینه که ارزش صرف وقت نداشتی، وگرنه یا لایکت میکنم یا هروقت آنلاین شدم جواب میدم
😁یه لحظه میتونست بگه باشه پس تا تو مشغولی من برم دستمو بشورم پس بعدش وسط راه یه قاشقم میگرفت میومد ...

خب شما ذهنتون به نظرم تک بعدی میبینه مسائلو شما جای اینکه به طرف حق بدین میایین سرزنش میکنین میگین اگه اینکارو میکردین اینجوری میشد اگه اونکارو میکردین اونجوری میشد اگه اگه اگه

الان این اتفاق افتاده و اگه های شما چاره ساز نیس شما فقط میتونی طرفو اروم کنی بگی نه تو مقصر نبودی تو فقط یه قاشق خواستی همین

این رفتار طرف مقابل بوده که نادرست بوده اینکه به استارتر بگین اون مقصر بوده پیشنهاد طلاق ندادین چرا فک کردین اینجا کسی به استارتر پیشنهاد طلاق داد؟

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
20

شما انقد بچه این چرا شوهر میکنید؟؟؟

واسه یه قاشق بغض کردی ؟؟؟؟؟؟؟

اینو هنیشه یادت باشه جز خودت ر کسی تکیه نکن 

همیییشه همه آدما کنارت نیستن ک ب تو کمک کنن

یاد بگیر همیشه رو پای خودت وایسی 

شوهرت میتونه حامی تو باشه تو زندگیت اما اول رو خودت حساب باز کن بعد شوهرت .....

والا چ صبری داره شوهرت 

منم دیگه لب نزدم هرچقدر اصرار کرد بخورم گفتم دلم زده شد نمیخورم

خوب کردی این باعث میشه دفعه دیگه اینکارو نکنه

به نظرم قهر نکن سر مسائل اینجوری چون عادی میشه سرسنگین باشی طرف بیشتر روش تاثیر میزاره تا قهر

بعدم وقتی سرسنگین شدی بگو منو برسون خونه کار دارم یا سرم درد میکنه قشنگ خودش تا تهشو میره جای طلبکاری میره تو فاز عذاب وجدان

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
احساس میکنم بیشتر وقتا تقصیر منه تاحالا سرم داد نزده حرف زشت وبد نزده... خلاصه ادم خوبیه  د ...

بله عزیزم 

منم توعقدم خیلی خیلی حساب شده رفتارکن من الان نزدیک دوساله توعقدم یکسال اول خیلی بچگونه رفتار میکردم نسنجیده و سریع قهر کنم وبهانه بگیرم بزن زیرگریه شوهرمنم عصبی میشد بعد یه روز دقیقا همین حرفو شوهرم بهم زد که تو زنمی بچم که نیستی یکم رو رفتارات فک کن من ذهنم درگیر هزار جاعه گاهی وقتی ناراحتت میکنم بعدش خودم عصبی تر میشم که دلتو شکوندم تو زنی خانوممی باید زندگیمو جمع کنی دقیقا از اونروز من سیاست به خرج دادم و هم نازمو داشتم هم کاری نکردم با لوس بازی الکی شوهرم ازم دل زده بشه الان تواین یکسال زندگیمون هزار درجه بهترشده تازه شوهرمم بیشتر عاشقم شده بااین برخوردای عجولانه فقط خودتو از چشش میندازی هیچ زندگی ای با لجبازی محکم نمیشه نه با بغض نه گریه 🫂

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
استارتر این آقا عدم‌کنترل هیجان و بحران داره نشانه‌ها رو در دوران عقد و آشنایی جدی بگیر زورگو و ق ...

نمیشه اینارو گفت. من و همسرم بدترین دوران عمرمون دوران عقدمون بود . ولی خداروشکر الان از زندگیم راضی هستم. دوران عقد تکلیف دوطرف درست مشخص نیست همش بحث و دلخوری پیش میاد

من که میجنگم کاری ندارم 

منم یه چی تو همین مایه ها😵‍💫

خب چرا خودش نره بگیره؟ چرا ب بی عرضگی هم فکر نمیکنید شابد جون اونم ب لب رسیده  

خوب آره میتونه خودش بره ولی ببخشید یکی مث من ،همسرم میگه به خودم بگو ،من میرم میگیرم،وقتی هستم ،من نمیدونم همسر ایشون چه واکنشی نشون میده ایشون بلند شه خودش بره بگیره ،من همسرم بدش میاد ،مگه خودش نباشه پیشم،بحث بی عرضگی هم نیست در ضمن ،نمیشه برای ی قاشق جنگ راه انداخت،تازه من خوشم میاد وقتی باهامه خودش قشنگ حمایت وهمراهی میکنه الحمدالله 

احساس میکنم بیشتر وقتا تقصیر منه تاحالا سرم داد نزده حرف زشت وبد نزده... خلاصه ادم خوبیه  د ...

وقتی وارد رابطه میشی کم کم هر دو به پختگی می‌رسید اوایل سخته اما به مرور کامل قلق همدیگه رو یاد میگیرین 

خیلی مهمه بعد این اتفاقا حرف بزنید وقتی کامل آروم شدید در موردش صحبت کنید با هم توافق کنید که وقتی مشکل دارید باید چجوری حلش کنید 

در مورد واکنشش حرف بزن در مورد رفتاری که ناراحتت کرده 

بگو دوست دارم وقتی مشکلی پیش میاد آروم باشیم این رفتارت ناراحتم کرد 

جر و بحث و مشکل تو همه زندگی ها پیش میاد مخصوصا دو سه سال اول اما مهم اینه که بعدش چجوری رفتار میکنیم مطمعن باش اگه درست برخورد کنید همین دعوا ها رابطه رو بهتر میکنه

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥