2777
2789
عنوان

جر بحث دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اتفاقا کامنت شما خیلی منطقی بود 🫠

اها ممنون. واقعا پیش پا افتاده ترین کاراست دیگه

دوباره خوندم گفتم چیز بد و بچگونه ای نگفتم اخه😄

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

فقط اینایی ک میگن بشناس شوهرتو نمیدونم خسیسه و فلان.اینو اگ پسره برا دوستاش تعریف کنه میگن دختره رو ...

نه جانم هیییچ شوهر با شعور و درست حسابی تحت هیچ شرایطی به طرف خانمش چیزی پرت نمیکنه این رفتار زشته 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

اخه همسرم میگه من هستم پیشت تو بلند نشو فلان

اون بگه ...تو واقعا نشستی اون بلند شه؟!

پسفردام اون بیاد اشپزخونه برات  اشپزی کنه؟

ببین مسئله اشپزی نیستااااا مسئله اینه ک تو فکر میکنی لوسی داره نازتو میکشه ولی اون داره اختیارتو ازت میگیره خودت کاراتو بکن ک اختیارت دست خودت باشه

بحث بستنی تقصیر ایشون بوده

یعنی چی وایستا من بستنیم رو بخورم بعد میگیرم؟ خب اون بخوره شما نگاه کنی؟

ولی شمام نمیدونم چرا به ایشون گفتی، خودت میرفتی یه قاشق دیگه میگرفتی

وقتی جواب نمیدم فقط و فقط یه دلیل داره اونم اینه که ارزش صرف وقت نداشتی، وگرنه یا لایکت میکنم یا هروقت آنلاین شدم جواب میدم
دیگه حالا نگرفته شوهرش باید قاشق پرت کنه،؟؟ بعدم اسی میگه شوهرم خوشش نمیاد اون هست خودم برم

😁یه لحظه میتونست بگه باشه پس تا تو مشغولی من برم دستمو بشورم پس بعدش وسط راه یه قاشقم میگرفت میومد میگفت دیدم نزدیک بود قاشق گرفتم به تو زحمت ندم دیگه اینجوری نه بحثی میشد نه چیزی گاهی اوقات خود زن باعث بد خلقی شوهرش میشه چون سیاستی اجرا نمیکنه مردا ته تهش از زنی که اویزون باشه خوششون نمیاد چرا ناز کردن خوبه ولی اویزون بودن خودش سم رابطست الان یه دعوا الکی پیش اومد سر یه موضوع بی مورد 

اینجا اتفاقا باید این سیاستارو یاد بدی به استارترا که دفعه بعدی بدونه چیکا کنه اگه نه نسخه طلاق پیچیدن برا یه قاشق بستنی خیلی مضحکهه🚶‍♀️👌

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
بغض نداره که گیساشو میکشید

من اول خواستم بگم سر یه قاشق پرت کردن بغض کردی بعد یه لحظه خودمو جاش گذاشتم که مثلا جایی باشیم ممکن کسایی هم اطرافمون باشن با زبون خوش بگم برو قاشق بگیر بعد شوهرم قاشقو پرت میکرد تو بستنیم چیکار میکردم.دیدم علاوه بر بغض دیگه لب به اون بستنی نمیزدم و پا میشدم میرفتم خونه خودمون

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

وای چقد از همین دو سه سال اول زندگی بدم میاد.تمام دخالتا همش تو همین دورس همین که مرد فکر میکنه هرچی میگی میخوای افسار زندگی رو بگیری دستت چمدونم کنترلش کنی خانوادش سر پوشش رفت امد دوستات تا خورد و خوراکت نظر میدن .کاش هیچوقت به اون دوران برنگردیم

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️مامان دوتا وروجک شیطون👩‍👧‍👦در زمینه های :ساخت و ساز ملک⛏️دعاوی خانوادگی👩‍⚖️سیاست های خانومانه😉 🌺فست فود🍔بخصوص کباب و برگر😋اطلاعات بالایی دارم😃طرفدار پروپاقرص باب اسفنجی میباشمممم😁❤️خوشحال میشم بیای پیشم دوست جون🌺 کاربری دختر قلقلی مال خودم بود که نمیدونم چرا تعلیقش کردن🫤💔
دقیقا خیلی باید حواسشون به این زنگ خطرا باشه تجربه ثابت کرده 

بله چون تو عقد همه چی گل و بلبله آدما میخوان بعد خوب وجودشون رو نشون بدن هنوز یه سری حریم ها هست اگه تو عقد وضع اینه بعد عقد هزار برابر بدتره 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

نه جانم هیییچ شوهر با شعور و درست حسابی تحت هیچ شرایطی به طرف خانمش چیزی پرت نمیکنه این رفتار زشته&n ...

ادم یجایی دیگ عصبی میشه جوونم ،ببین توخوده تاپیکش گفته ک من بحثارو کِش میدم و اذیت میشه و میخوام ترک عادت کنم

مگ آدم چقدر صبر داره ،قاشقو ب طرف خانومش پرت نکردا،انداخته توظرفش ،من تااید نمیکنم کاره پسره رو ولی استارترم کارش درست نبوده 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

هر چی هم غر بزنی هر کاری هم بکنی صد بارم بگی نباید قاشق رو پرت می‌کرد  این آقا الان تو عقد این ...

احساس میکنم بیشتر وقتا تقصیر منه

تاحالا سرم داد نزده

حرف زشت وبد نزده...

خلاصه ادم خوبیه 

دوسش دارم

ولی خب بیشتر وقتا من شورشو درمیارم

ادامه میدم مشکلات کوچیکوووو بزررررگ میکنم

توخرج مخارجم هیچی کم نمیذاره

ولی قبول نمیکنه کار خودش بد بوده 

فکر میکنه من بچه بازی میکنم

اها ممنون. واقعا پیش پا افتاده ترین کاراست دیگه دوباره خوندم گفتم چیز بد و بچگونه ای نگفتم اخه😄

نه عزیزم من از رفتارم استارتر متعجب شدم 😁دیدم شما نظر منطقی دادید خوشحال شدم رو شما ریپلای زدم ببخشید اگه باعث سو برداشت شد🫂

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸