2777
2789

سلام عزیزم ببخشید ک زیر تاپیکت این موضوع رو مینویسم

توی کامنت هایی ک توی نی نی سایت گذاشته بودید متوجه شدم پسرتون ورم کلیه داشته 

من شیرازم و پسرم هردوتا کلیش این مشکل رو داره یک ماهگی ک سنو کردم یه کلیه 9 و یکی 7بود ولی توی عکس هسته کار کرد یکی 47 و یکی 52 بشدت نگرانم و دلم خیلی خیلی گرفته مطمعنم شما درکم میکنید میشه لطفا بگید بچتون چی شد بچه دکترم دکتر شیرازیه و گفته 4 ماه دیگ بیار خیلی نگرانم برا کارکرد کلیش.. میشه بگید کارکرد کلیه بچه شما چند بود و چ کاری کردید

سلام عزیزم ببخشید ک زیر تاپیکت این موضوع رو مینویسم توی کامنت هایی ک توی نی نی سایت گذاشته بودید مت ...

سلام عزیزم. عزیزم من پسرم کلیه راستش هست. تا حالا هرچه بردم سونو هربار خداروشکر ورمش کمتر شده.دکتر بهم گفت ممکنه همینطوز پیش بره کامل ورمش خوب بشه. اون کارکرد کلیه همینطوره. هر چقدر یکی کمتر کار کنه اون یکی جبران میکنه. برا شما هم یا ۴۸ و ۵۲ باید باشه یا ۴۷ و ۵۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب گلی مگه کارکرد هر کلیه از صد در صد نیست؟ خب مگه الان کلیه هاش الان نصف کار نمیکنه؟ 

فک کنم این اشتباهه ک میگن دوتاش رو هم میشه 100 فک  کنم باید هر کلیه 100 باشه تو رو خدا اگ اطلاعات دقیقی دارید کمک کنید یعنی دکتر گف ک هردوتاش رو هم باید بشه 100؟

سلام عزیزم خوبی 

ببخشید تو تاپیکی متوجه شدم 

شما خانه معلم اصفهان چطوری رزرو کردین؟ کدوم خانه معلمش خوبه؟ به نظرت من با برادرم بخوام برم یدونه اتاق میدن بهمون؟ پس چرا نوشتن پدر مادر همسر فرزندان

فک کنم این اشتباهه ک میگن دوتاش رو هم میشه 100 فک  کنم باید هر کلیه 100 باشه تو رو خدا اگ اطلاع ...

نه عزیزم. درستش همینه. دوتاش باید ۵۰ باشه. حالا یکیش که دو تا اومد پایین اون یکی دوتا میره بالا. اگر نصف کار میکرد که دور از جون بچه هامون کار به جاهای باریک میکشید

نه عزیزم. درستش همینه. دوتاش باید ۵۰ باشه. حالا یکیش که دو تا اومد پایین اون یکی دوتا میره بالا. اگر ...

گلی حالا دکتر شیرازی چطوره؟ 

نمیدونم شیرازی بهتره یا درخشان؟ 

خیلی نگرانم... 

یعنی برای زندگیشون خطرناکه؟ 

تازه اول راهم یه مادر کم تجربه

عاشق پسرمم دق میکنم وقتی بهش فک میکنم 

گلی حالا دکتر شیرازی چطوره؟  نمیدونم شیرازی بهتره یا درخشان؟  خیلی نگرانم...  یعنی ...

من از درخشان راضی هستم. شیرازی هم خیلی تعریفش میکنن. من دکتر رادیولوژیست گفت اذیتش نکن وقتی داره کم میشه و عفونت ادراری هم نداره نیاز به کار خاصی نیست. فقط باید هر از یه مدت سونو بشه که تحت نظر باشه

من از درخشان راضی هستم. شیرازی هم خیلی تعریفش میکنن. من دکتر رادیولوژیست گفت اذیتش نکن وقتی داره کم ...

خدا رو شکر عزیزم کاش پسر منم زود خوب شه

گلی اولاش هر چند ماه یبار سنو کردی 

من یک ماهگی داد دیگ گف نیارش تا 4 ماه بعد همش میگم ن دور باشه