2777
2789
عنوان

کلاهبرداری نوین؟ شرکت گرین جابز (پرتوباتو)

| مشاهده متن کامل بحث + 8036 بازدید | 40 پست
یه سر به اینترنت بزن مغزت میپوکه الان همین شرکت گرین جابز نماد اعتمادش رو که میزنی اسم شرکت میاد هم ...

همین همراه لاین

خب چیه مگه دزدیه؟؟؟وا من کار میکنم پس کلاهبرداریه؟ مگه میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=303200317]آره کار هاشون حق کمیسیون میخواد دوباره باید جدا پول بدی  من به بار گول خوردم ف ...

خب بیا اینم یکی دیگه از ترفند هاشون 

خیلی مسخره هست کارشون شما گول این تبلیغات رو نخور من رفتن تا آخرش رو دیدم 

اره فقط پرزنتور 

خب معلومه که داری تبلیغ خودتو می‌کنی 

خواهرانه میگم یه سرچ تو اینترنت در مورد شرکت های هرمی بکن

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
گرین جابز هم دقیقا همه اینا رو داشت  مثلا به متن در غلط و اشتباه و سخت میدادن باید تو یه ساعت ...

وای اره بابا من خودمم نتونستم خیلی سخته پیدی افاشوووننن پدر ادم در میاد واقعا 

من حقوق گرفتم  خب تو کارای رایگانش که حق کمیسیون نمیخواست کار میکردی

اونا که حق کمیسیون نمی‌خواست فکر می‌کنی چیا بود یکی تصحیح آزمون یکی حل سوال بودم اینم یه بار فرصت میدادن برای انجامش یه بار  یکی امتحان هاشون تصحیح کردم 

گفت دیگه نمیشه  اونم رایگان بود یه بار کردن 

بقیه اشم حق کمیسیون میخواست پول میدادم فایل می‌گرفتم آیا قبول کنند آیا نه 

ههه همه کار هاشون به برای کشیدن پول از بقیه هست 

خب معلومه که داری تبلیغ خودتو می‌کنی  خواهرانه میگم یه سرچ تو اینترنت در مورد شرکت های هرمی بک ...

من برای چی باید اینجا تبلیغ کنم ؟خوبه خودمم گفتم که پیدی اف هاشون سخته ها😐

اونا که حق کمیسیون نمی‌خواست فکر می‌کنی چیا بود یکی تصحیح آزمون یکی حل سوال بودم اینم یه بار فرصت می ...

قبول دارم 

تازه اخر هر متن هم میزنه اگه نمیتونید فایل و خریداری نکنید تا مثلا اگه اعتراض کرد کسی بگن ما خودمون گفتیم که اقا اگه سختتونه نریزید

خیلی زرنگن..

من تو‌ پرزنتور کار میکنم پول اشتراکم دراد ول میکنم استرس زاست شغلش

قبول دارم  تازه اخر هر متن هم میزنه اگه نمیتونید فایل و خریداری نکنید تا مثلا اگه اعتراض کرد ک ...

من پول اشتراکم ۷۹ شد ۲۵ هم یکی از فایل هارو گرفتم 

۱۷ تومن فقط بهم دادن تصحیح امتحان

کلا از چنل هاشون اومدم بیرون انشالله حروم شون باشه 

همین جوری سر مردم کلاه میزارن 

من پول اشتراکم ۷۹ شد ۲۵ هم یکی از فایل هارو گرفتم  ۱۷ تومن فقط بهم دادن تصحیح امتحان کلا از چ ...

من ۱۴۹ اشتراکم شد 

دقیقا...

چطوری از گلوشون پایین میره؟من فایل خریدم فکر کنم ۲۰ تومن برای گویندگی.. انقدر سرش استرس گرفته بودم چیزای چرت و پرت نوشته بود اون تو اصلا نمیشد تلفظ کرد خیلی سخت بود..

من تو دنیای مجازی و کسایی که میان دم در برای گدایی اصلا کمک  نمیکنم دلمم نمیسوزه چون اینقدر کلا ...

لطفا تاپسک بزنید متن منو کپی کنید جهت اطلاع رسانی

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂