2777
2789
عنوان

بنظرتون ویروس جدید گرفتم؟؟؟

90 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

من از ۲۸ تیر سرگیجه و حالت تهوع دارم هنوز خوب نشدم 

اولا فقط شبا داشتم ولی الان چند روزه در طول روز هم دارم . 

بنظرتون ویروس جدید گرفتم ؟؟

دوره ویروس جدید چند روزه؟؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سرگیجه ات شدید مال گوش میانی،یه دکتر برو

میدونی اولا چند دقیقه تا بیست دقیقه بود خوب میشدم 

حالت تهوعم بیشتره .

سرگیجه زیاد اذیتم نمیکنه 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
اگه کامل استراحت نکنی دوره ش خیلی طول می‌کشه 

پس ویروس جدید؟؟

کلا خونه مامانم بودم کاری نمی‌کردم . الان دو روز اومدم خونه خودم باز کارم زیاد نیست ولی باز خوب نشدم .

دورش چند روزه؟؟

پس ویروس جدید؟؟ کلا خونه مامانم بودم کاری نمی‌کردم . الان دو روز اومدم خونه خودم باز کارم زیاد نیست ...

خواهرم گرفته بود. هی میره هی برمیگرده. ولی یه دکتر برو شاید ویروس نباشه. داروی دکتر نخوری خیلی دیر خوب میشی

خواهرم گرفته بود. هی میره هی برمیگرده. ولی یه دکتر برو شاید ویروس نباشه. داروی دکتر نخوری خیلی دیر خ ...

فقط سرگیجه و حالت تهوع داشت ؟؟

خخخخ میترسم برم بگه بارداری