2777
2789
ظهور مرده شیطانی،کابوس،شاخ ها،دو هزارتا فیلم ترسناک دیدم 😑اوایل میترسیدم الان دیگه عادی شده 

ژانر اسلشر،  هیجانی، 

The Furies 2019 خشمگینان

مجنون maniac۲۰۱۲

ولنتائین خونین من

تسخیر 2019

قصابها 1 و 2

شهدا

Eden Lake دریاچه بهشت ۱ و ۲

برکه گرگ 1 و 2

نفس نکش 1 و 2

بیل را بکش 1 و 2

به گورت تف میکنم 1 تا 4

وحشت در خیابان الم 1 تا 4

مترسکهای ترسناک 1 تا 4

خیزش هانیبال

کشتار با اره برقی در تگزاس 1 تا 4

مزرعه ترس 1 و 2

مزرعه

کالکشن هالووین 1 تا 13

من شیطان را دیدم(کره ای) 

خوکچه هندی 1 و 2(ژاپنی) 

کالکشن جیغ 1 تا 6

کالکشن جمعه 13 1 تا 10 

کالکشن اره 1 تا 9

تیشه یا تبر کوچیک 1 تا 3

تپه های سرخ

تپه ها هم چشم دارند 1 تا 3

پیچ اشتباه 1 تا 7

نفر بعدی تو هستی

هیس

هاستل(هتل، مسافرخانه) 1 و 2 

maniacمجنون 

Grotesque- 2009 

در پوست من In My Skin 2002 

در قفس شیشه ای in a Glass Cage- 1986 

آزمون بازیگریAudition- 1999 

قتلهای شهر برفی Snowtown- 2011

به گورت تف میکنم 
I Spit on Your Grave0 1,2،3،4

Raw خام

gag

تریفیر ۱ و ۲
All hallows eve

قتل عام ردوود 

Kidnapped
Big Bad Wolves

Excision

Piggy

وینی د پو شیر و عسل

سرزمین مرزی۲۰۰۷

Borderland 

کشتار ۲۰۱۸Massacre 

Killing Ground   محوطه کشتار

تنش بالا Haute Tension

شر نبین ۱ و ۲

Becky۲۰۲۰ 
The Wrath of Becky 2023
خشم بکی

La i d to Rest 2009

Chromeskull: La i d to Rest ۲

تو نوشتن انگلیسی بعضی حروف فیلمها من مجبور شدم بعضی حروف رو حذف کنم چون موقع ارسال پست  ارسال نمیکرد مثل حروف آی پی برای همین مجبور شدم پاک کنم این حروفو

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

ظهور مرده شیطانی،کابوس،شاخ ها،دو هزارتا فیلم ترسناک دیدم 😑اوایل میترسیدم الان دیگه عادی شده 

ترسناک هیجانی
(بعضیهاش ترسناک نیستن فقط هیجانین) 

(

(خیزش هانیبال
سکوت بره ها
اژدهای سرخ
هانیبال لکتر) 
به ترتیب
The Silence of the Lambs 1991 شماره ۱
 Hannibal 2001 شماره ۲

Red Dragon 2002 شماره ۳ Hannibal Rising 2007  شماره۴ه

The Mermad Lake of the Dead۲٠۱۸

مترسکهای ترسناک ۱ تا ۴ شماره ۱ جذابه

ناخوانده۲۰۰۹

قربانی

Nix روح دریایی

مرده هایتان را قبول خواهم کرد

کشتی ارواح

ایزابل

آئینه ها 1 و 2

سکوت مرگبار یامطلق

خانه جهنمی 1 و 2

سقوط

چراغهای خاموش یا تاریکی

خانه مومی

تماس مرگبار

بدخیم

جعبه پرنده

راه فراری نیست

نفر بعدی تو هستی

شهری با غروب ترسناک

قطع نکن

پیش از آنکه بیدار شوم

بیا بازی

آماده باشی یا نه

بگذار وارد شوم

شوم 1 و 2

اعجوبه

نزول 1 و 2

سرزمین ارواح

نفس نکش ۱ و ۲

ایلای eli

The Secret of Marrowbone
راز خانواده ماروبون

مثلث ۲۰۰۹ معمایی،  هیجانی

پولاروید

لازاروس

خانه مومی

غبرستان حیوانات خانگی

جنازت رو تحویل میگیرم

کوتیگا

شمارش معکوس

شیطان زیر(زیر زمین) 

Megan is Missing 
مگان گم شده

مه The Mist 

Til Deathتا مرگ 

Don't Let Go 

ملعونThe Accursed 2022

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترسناک هیجانی
(بعضیهاش ترسناک نیستن فقط هیجانین) 

(

(خیزش هانیبال
سکوت بره ها
اژدهای سرخ
هانیبال لکتر) 
به ترتیب
The Silence of the Lambs 1991 شماره ۱
 Hannibal 2001 شماره ۲

Red Dragon 2002 شماره ۳ Hannibal Rising 2007  شماره۴ه

The Mermad Lake of the Dead۲٠۱۸

مترسکهای ترسناک ۱ تا ۴ شماره ۱ جذابه

ناخوانده۲۰۰۹

قربانی

Nix روح دریایی

مرده هایتان را قبول خواهم کرد

کشتی ارواح

ایزابل

آئینه ها 1 و 2

سکوت مرگبار یامطلق

خانه جهنمی 1 و 2

سقوط

چراغهای خاموش یا تاریکی

خانه مومی

تماس مرگبار

بدخیم

جعبه پرنده

راه فراری نیست

نفر بعدی تو هستی

شهری با غروب ترسناک

قطع نکن

پیش از آنکه بیدار شوم

بیا بازی

آماده باشی یا نه

بگذار وارد شوم

شوم 1 و 2

اعجوبه

نزول 1 و 2

سرزمین ارواح

نفس نکش ۱ و ۲

ایلای eli

The Secret of Marrowbone
راز خانواده ماروبون

مثلث ۲۰۰۹ معمایی،  هیجانی

پولاروید

لازاروس

خانه مومی

غبرستان حیوانات خانگی

جنازت رو تحویل میگیرم

کوتیگا

شمارش معکوس

شیطان زیر(زیر زمین) 

Megan is Missing 
مگان گم شده

مه The Mist 

Til Deathتا مرگ 

Don't Let Go 

ملعونThe Accursed 2022

کشیشان The Priests 

پسر ۱ و ۲

The Vigil شب زنده داری

شکافته

قدیس آگاتا

ایت

کالکشن ۱ و ۲ و ۳

مرا به دوزخ بکشان

هفت آئین
The Sacrament

کلبه ای در جنگل

بدنها بدنها بدنها

Contracted  مبتلا۲۰۱۳

Contracted: Phase II ۲۰۱۵

اسلندر من(مرد لاغر)  

کشیشان The Priests 

پسر ۱ و ۲

The Vigil شب زنده داری

شکافته

قدیس آگاتا

ایت

کالکشن ۱ و ۲ و ۳

مرا به دوزخ بکشان

هفت آئین
The Sacrament

کلبه ای در جنگل

بدنها بدنها بدنها

Contracted  مبتلا۲۰۱۳

Contracted: Phase II ۲۰۱۵

اسلندر من(مرد لاغر)  

The Atoning ۲۰۱۷ جبران گناه

What Lies Beneath 2000
آنچه در زیر نهفته است

Vivariumمعمایی

Dead Endبن بست

Return to House on Haunted Hill 
بازگشت به خانه ای رو تپه جن زده

Trick 'r Treat 2007

فیلم در مورد بختک
Mara 2018
shadow people 2013

خواب سبکslumber ۲۰۱۸

مرده بیدار dead awake

2015کابوس The Nightmare
فیلم سینمایی بختک اثر جوناتان هاپکینز

Nocnitsa

بیداریAwoken

دنبال شده Follower

Redwood Massacre: Annihilation

The Haunting of Pendle Hill

فیلم اخراج The Banishing

Depraved

The Twin

Monstrous

اسلشرMotherly

Where the Scary Things Are

Father of Flies

The Girl Who Got Away

The Retaliators

in Isolation

House on the Bayou

The Wind

Run فرار

اینترنت اینجا مشکل داره پستها بعضیاشون ۲بار اومد

از نظر من اینا اصلا جالب نبود ولی طبیعتا فیلم سلیقه ایه نوارهای واتیکان آزمایش تسخیر جنگیری ...

بیشترشو دیدم ،خیلی ها چرت بود ،اون فیلمارو برا دوستمون معرفی کردم گفته بود ترسناک ،من خودم جنی و خون و خون ریزی دوست ندارم گفتم بالاتر مثل نفس نکش،لوسی ،محکومین تو این سبک ها دوست دارم ،دستت درد نکنه ,زحمت کشیدی وقت گذاشتی عزیزم

بیشترشو دیدم ،خیلی ها چرت بود ،اون فیلمارو برا دوستمون معرفی کردم گفته بود ترسناک ،من خودم جنی و خون ...

آهان خب این فیلمهایی که اسم بردی ترسناک نیستن هیجانین

آهان خب این فیلمهایی که اسم بردی ترسناک نیستن هیجانین

اره دیگه هیجانی بیشتر دوست دارم ،وگرنه فیلم ترسناک وجود نداره ،یا بیشترش خون و خون پاشیه مثل اره،یا جن‌گیری شیطان تسخیر می‌کنه نمک میریزن دورشون یا آب مقطر میریزن دیگه همش یه سبک هست،مثلا فیلم لوسی در مورد مواد مخدر جدید که چه جور قدرت میده و ..اینجوری خوبه محتوا داشته باشه یکم ،بقیه کل فیلم به این ختم میشه شیطان از بدن یکی در بیارن

اره دیگه هیجانی بیشتر دوست دارم ،وگرنه فیلم ترسناک وجود نداره ،یا بیشترش خون و خون پاشیه مثل اره،یا ...

تو یه لیستی که برات فرستادم اسلشر نبودن جن و جنگیری هم نبودن هیجانی بودن تا ترسناک

اره دیگه هیجانی بیشتر دوست دارم ،وگرنه فیلم ترسناک وجود نداره ،یا بیشترش خون و خون پاشیه مثل اره،یا ...

اینکه فیلم ترسناک وجود نداره تا حدودی هم درسته هم نه

درسته چون تو طول فیلم فقط ترس رو آدم حس میکنه یا نهایت همون شب فرداش تموم میشه

ولی اینکه هیچ فیلم ترسناکی هم وجود نداره به نظرم درست نیست چون فیلمهایی هستن که به خوبی ترس رو منتقل میکنن و ترسهای زیر پوستی لذت بخشی دارن. 

به نظرم همه چیز بستگی به خود بیننده ژانر وحشت داره که تو چه شرایطی فیلم ترسناک رو ببینه. 

مثلا تو روز روشن یا شب با لامپها و چراغهای روشن خدائیش فیلم ترسناک میبینن😐😑😂

یامثلا ۲،۳ نفره یا دسته جمعی یا تو شلوغی که سکوت نیست 😑😐

کلا فیلم ترسناک دیدن خودش شرایط داره اگه طرف بخواد واقعا لذت ببره و ترس و هیجان فیلم رو تجربه کنه اینکه تنها باشه تو شب تو تاریکی و سکوت کامل فیلم ببینه هندزفری هم که باشه دیگه عالیه👌🏻👍🏼

مثلا سجین یا دابه رو که همه میگن وحشتناکه و فلان 

دختر خاله من با دوستاش همه قسمتهاشونو جمع میشدن تو شب با چراغهای روشن میدیدن میگفت ما از اول تا آخر فقط میخندیدیم کجاش ترسناکه خیلی چرتن ما فقط میخندیدیم. 

خب مسلمه وقتی ۲،۳ نفره یا بیشتر بشینی فیلم ترسناک ببینی برات ترسناک نیست که کنارت چندنفر حضور دارن اون تنهائیه که ترس ومنتقل میکنه و تاریکی و سکوت کامل خونه یا مثلا چندتاش رو تو روز دیده بودن آخه تو روز آدم تو روشنایی فیلم ترسناک میبینه😐 بعد طرف میگه فیلم ترسناک نبود. 

یا مثلا تو کل فیلم همش حرف میزنن چرت و پرت میگن خب اینجوری فیلم ترسناک نمیبینن که... 

ببین من خودم کانجورینگ ۳ رو خونه پدرم تو ماهواره دیدم تازه اومده بود شب بود پدرم اتاق خواب بود مادرم کتاب میخوند تو پذیرایی یه چراغ هم روشن بود بقیه خاموش. 

برام به قدری مسخره بود،  نه هیجان داشت،  نه چیزی چه برسه به ترس اصلا نپسندیدم. 

سرم زد پریشب دوباره دیدمش تو خونه تنها بودم چراغهارو همه رو خاموش کردم همه جا ساکت ساعت ۱شب بود فقط نور گوشیم بود داشتم فیلم میدیدم هندزفری هم گذاشتم و با کمال تعجب هم هیجان داشت برام و هم خوشم اومد. 

چرا...؟  چون شرایط دیدن فیلم ترسناک رو برای خودم مهیا کردم خیلیم حال داد 😂

فیلم جنگیرو هم بعد ۲۷سال پارسال دانلود کردم اونم تو همین شرایط دیدم برام فوق العاده بود دیگه جنگیر ترسناکترین فیلم تاریخ ادوار سینمای وحشته شاهکاریه برای خودش که نمیشه کتمانش کرد. 

اینکه فیلم ترسناک وجود نداره تا حدودی هم درسته هم نه درسته چون تو طول فیلم فقط ترس رو آدم حس میک ...

اره اینو موافقم ،روز ببینی یا لامپ روشن بزاری تو شلوغی ببینی یا بچه کنارت باشه هی گریه کنه نفهمی چی به چیه تاثیر داره،یه فیلمی بود اسمشو الان یادم نیست اما باحال بود ،یارو که ادمارو طعمه میکرد مینداخت تو گاو صندوق ،بعد کلی تله می‌ذاشت 

منظورم از ترسناک های بیخود بود ،مصنوعی کار میکردن مثلا سر یارو قطع میکردن عین فواره خون میزد بیرون ،یا فقط از طریق خون ریزی فیلمو ترسناک جلوه میدادن،فیلم ترسناک باید راز آلود باشه حرکت بعدی یارو رو ندونیم چیه ،فیلمایی که اولشو ببینی تهش معلوم باشه به درد نمیخوره که