2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم❤😄 کجا هستن؟ شما رفتین؟ راضی بودین از کیفیت کارشون؟

اسم خیابون یادم نیست سمت باغ ملی به اون رو گذر 

آره چند ساله بچه هام رو میبرم کارش خوبه تا حالا نشده دندون که پر کرده خالی بشه 

فقط صبح ها هست البته 

فکر کنم زمستون ها یه روز عصر هم هست

سلام
عزیزم شما یزدی هستید ؟

میشه چندتا سوال بپرسم ازتون 

من قراره شهریور بیام اونجا میخواستم یه چندتا جا برای کردش معرفی  کنی برام با رستوران خوب

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلام عزیزم شما یزدی هستید ؟ میشه چندتا سوال بپرسم ازتون  من قراره شهریور بیام اونجا میخواستم ...

به سلااام:) ساکن یزدم:)

اممم، خب جاهای معروفش ک هموناییه که تو اینترنت هس، ولی جزییات دقیقتر بخواین، این سایته رو چند روز پیش دیدم، بنظرم جالب بود. خودشون یه سفر اومدن یزد، همه چیو نوشتن:) البته ک بنظرم میشه با هزینه های خیلی کمتر نسبت ب اینا هم اومد و شهرو دید:)

لست سکند
https://lastsecond.ir/itineraries/s0216143-two-of-us-closed-the-yazd-case

رستوران نگینم ما بعضی وقتا غذا میگیریم خوبه، پیتزا و کباب ترکی هم از پانیذ میگیریم خوبه:) نقشه گوگل سرچشون کنی میان

هتل و ایناهم خیلی نمیشناسم، اما میدونم اینجا چون مسافر زیاد میاد، سوییت روزانه اجاره میدن، دیوار اگهیاش هس. اگه نخواین هزینه هتل بدین میتونین اونجا برین

تو شهر مهریزم من بستنی فروشی شاندیزو دوس دارم:) رستوران تالار سبزم کارش خوب بود یادمه. اگ گذرتون اونورا بود میتونین سربزنین:)

و ی نکته، ۵شنبه جمعه ها، اکثرا خونواده های یزدی میرن روستاهاشون ک اطراف شهره، و شهر تقریبا خلوته. (بجاش روستاها کلی شلوغن:) ممکنه بعضا مغازه ها بسته باشن. روستاهاشم بعضیاش قشنگن و خوش آب و هوا، دوس داشته باشین میتونین سربزنین🙂

بازم سوالی هرچی بود درخدمتم😊🤝

به سلااام:) ساکن یزدم:) اممم، خب جاهای معروفش ک هموناییه که تو اینترنت هس، ولی جزییات دقیقتر بخواین ...

مرسی عزیزم💙💙💙💙💙ممنون کامل گفتی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ماچ:-* 😁 بابت امضاتم، امیدوارم بهترینا و دلچسب ترینا پیش روت باشه:)) عمیقا موفق باشی و خوشحال و سع ...

مرسیییی قشنگم💚 برات ۱۰۰ صلوات میفرستم🌹💚

اخخخ مرسی واقن:) برا ظهور بفرستین لطفا❤😁 انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشی گل🤝😊

چشم قشنگم 

میشه باز سوالی داشتم بپرسم 

راستش من تنها میام یکم نگرانم