2777
2789
عزیزم انقد استرس به خودت نده هر چیی صلاح دکتر حتما برو

گلم رفتم پیش ۴ تا دکتر تا خیالم راحت بشه ولی همه میگن مشکلی نداری و یک تنبلی خفیف داری و اینکه فقط قرص ویتامین دی و فولیک ۱ و متفورمین ۵۰۰ و کم کاری تیروئید کخ البته ۳.۳ هست قرص خارجی رو میخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دختر ع  من  ۱۲سال بچه دار نشد رفت پیشش ۲قلو شد بچه هاشمیکیشو داشت سقط میشد سرم نوشت ۱ ...

آها مرسی عزیزدلم .برام دعا کن چون سقط داشتم دوست دارم زود باردار بشم و نمیخوام زیاد قرص بخورم خسته شدم و خودم شروع کردم به پیاده روی و رژیم و شکر خدا ۱۰ کیلو در عرض ۲ ماه کم کردم

آها مرسی عزیزدلم .برام دعا کن چون سقط داشتم دوست دارم زود باردار بشم و نمیخوام زیاد قرص بخورم خسته ش ...

خوش ب حالت کاش منم میتونستک وزن کم کنم

پس برو پیش روقایی اگه اصفهانی دیگه ۱۰۰درصد جوابه

خوش ب حالت کاش منم میتونستک وزن کم کنم پس برو پیش روقایی اگه اصفهانی دیگه ۱۰۰درصد جوابه

قربونت گولم مرسی .منم فقط نیم ساعت روزانه با تردمیل با سرعت ۶الی ۶.۵ میرم و شبها بجای شام سالاد و میوه میخورم و لب به لبنیات نمیزنم چون داروی گیاهی گفت باید تا وقتی به وزن دلخواهت میرسی نخوری و بعد بیا پیشم کم کم بهت میگم چقدر بخوری