2777
2789
گیلدا عمید تهران

شما رفتید پیشش راضی بودید؟من تنبلی دارم و پری نمیشم و الان آخرین اقدامم ۳۱ تیر بود و تخمدانهام و پهلوهام و پاهام و کمرم درد میکنه ولی نمیدونم کی پریود میشم☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خاهرام رفتم خیلی راصی بودن.برا بیماری های زنانه

آها مرسی عزیزم من تنبلی دارم و اصلا پری نمیشم و آخرین اقدامم ۳۱ تیر میشد ۲۱ سیکلم که شکر خدا خودم اینبار پری شدم و اقدام کردم و الان ۳ روز هست پهلوهام بشدت درد میکنه و واژنم و کمرم و تخمدانهام ولی خب نمیدونم کی پری میشم ☹️و نمیدونم باردارم یا نه تست زدم مدیکور مثبت و روژان منفی میشه و الان ۲۹ سیکلم☹️

اره خیلی از فامیلامون جواب گرفتن خودمم نوبت دارم تهران این ماه

آها مرسی عزیزم من تنبلی دارم و اصلا پری نمیشم و آخرین اقدامم ۳۱ تیر میشد ۲۱ سیکلم که شکر خدا خودم اینبار پری شدم و اقدام کردم و الان ۳ روز هست پهلوهام بشدت درد میکنه و واژنم و کمرم و تخمدانهام ولی خب نمیدونم کی پری میشم ☹️و نمیدونم باردارم یا نه تست زدم مدیکور مثبت و روژان منفی میشه و الان ۲۹ سیکلم☹️

[QUOTE=303188714]بله عزیزم خیلی راضی 

شما رفتید پیشش راضی بودید؟من تنبلی دارم و پری نمیشم و الان آخرین اقدامم ۳۱ تیر بود و تخمدانهام و پهل ...

بله سرش خیلی شلوغه ولی همه از پیشش راضی در میان

انگار دستش سبکه

[QUOTE=303188687]گیلدا 

آها مرسی عزیزم من تنبلی دارم و اصلا پری نمیشم و آخرین اقدامم ۳۱ تیر میشد ۲۱ سیکلم که شکر خدا خودم ای ...

بنظر من چند روز دیگه صبر کن برو ازمایش بده .من خودم تنبلی دارم.ی مدت قرص اگنوگل خوردم برا من سر 28روز پاک میشم هفت روزم پریود .این ماه چون برا بارداری امپول و قرص خوردم گفتن گیاهی مصرف نکن

شما رفتید پیشش راضی بودیدعزیزم؟من تنبلی تخمدان دارم و اصلا پری نمیشم و رفتم سونو فقط گفت تنبلی خفیف ...

والا دختر ع  من  ۱۲سال بچه دار نشد رفت پیشش ۲قلو شد بچه هاشمیکیشو داشت سقط میشد سرم نوشت ۱۰ ملیون شد بچش موندمن نرفتم ولی معروف ترین دکتر اصفهانه

خودم پیش زهرا کامرانی راد رفتم نجف آباد اونم خیلیییی حاذق بود و بسیار دلسوز  ک خدایی من ۲۰ تا دکتر تو اصفهان مراجع کردم ب حاذقیه ایشون ندیدم اما اینجا یه نفر گفتن بچشون سقط شده و از دست دکتر ناراحت بود البته دلیل سقط و نگفت

آها مرسی عزیزم من تنبلی دارم و اصلا پری نمیشم و آخرین اقدامم ۳۱ تیر میشد ۲۱ سیکلم که شکر خدا خودم ای ...

منم تنبلی دارم پیش بصیری باردار شدم ولی سقط شد

تا میتونی وزن کم کن پیاده روی کن خون تو دیواره رحم جریان داشته باشه هرشب یه ربع زیر شکم رو با روغن سیاهدونه ماساژ بده و بعد با پارچه ببند تا میتونی گرمیجات بخور

دلستر بادمجون لبنیات فست فود حذف 

بنظرم آزمایش بده باردار نبودی حتما حتما برو تا دیر نشده

#کاهش۳۸کیلو⬅۷۲⬅هدف ۶۵
بنظر من چند روز دیگه صبر کن برو ازمایش بده .من خودم تنبلی دارم.ی مدت قرص اگنوگل خوردم برا من سر 28رو ...

عزیزم برام دعا کن از بس قرصهای شیمیایی خوردم خسته شدم ولی اینبار نخوردم بجز متفورمین ۵۰۰ .چون قبلش سقط داشتم دوست دارم باردار بشم گلم پهلوهام و تخمدانهام یجوری درد میکنن آنگاه مثلا پهلوهام وزنه بهشون وصله و تخمدانهام تیر میکشه انگار چاقو میزنن

منم تنبلی دارم پیش بصیری باردار شدم ولی سقط شد تا میتونی وزن کم کن پیاده روی کن خون تو دیواره رحم ج ...

باشه عزیزدلم مرسی من شب ها روغن گیاهی که ترکیب ۸ گیاه و سیاهدانه هم هست میزدم ولی از وقتی اقدامم قطع کردم