2777
2789
عنوان

چک کردن گوشی🤦🏻‍♀️متاهلا بیاین

323 بازدید | 30 پست

منو شوهرم یه ساله که ازدواج کردیم بعد شوهرم قبلا ها اصلا سمت گوشیم نمیرفت تو کار خودش بود ولی تازگیا پیامایی ک همیشه با مامانم میزنم رو تو گوشیم چک میکنه دیروزم راجب مادرشوهرم ب مامانم پیام داده بودم که یکم بد بود شب داداشم زنگ زد باش حرفیدم دادم شوهرم ولی بعد قط تماس دیدم نصف پیاما رو پاکیدم نصفش مونده دیگه نمیدونم شوهرمم خونده بود یا نه ولی پاکیدم تا صبح بدجور دل نگران بودم صبحم ک سرکار میرفت تا رفتم بیرون بیام دیدم چک کرده باز گوشیمو و صفحه پیاما مونده رو گوشیم وقتیم رفتم برا خداحافظی انگار منو نادیده گرفت هیچی نگف رفت؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جور مریضیه تو مردا

شوهرمنم دره

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

منم یه بار با خواهرم راجع به خانواده ش حرف زده بودم ولی توهین نکرده بودم حرفای معمولی یهو اونا رو خوند و قاطی کرد گفت چرا راجع به خانواده من با خواهرت حرف میزنی از همون موقع پیام و چت تو شبکه های اجتماعی رو پاک میکنم، هرلحظه حرفامون تموم شه سریع اونایی که نباید همسرم ببینه پاک میکنم

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
بهش بگو داری میری سرکار گوشی منم ببر 😏😏

تهرانی هستی؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ن عزیزم شمال 

قشنگ حرف میزنی . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

همیشه موقع دردودل زنگ بزن 

منم زنگ میزنم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨