2777
2789

سلام همشهریا خوبم من چندوقت یه مشکلی دارم یکیو میخام بچه طلاق خانوادم راضی نمیشن باهم ازدواج کنیم اخه نه کار دارنه خونه نه ماشین هیچی نداره 😞هیچ پشتوانه ای هم نداره دربهدر دنبال کار خانوادم راضی کنه ولی همه جا شده پارتی بازی اگه کارش توشرکت فولاد زرند یا فولاد بوتیا چترود یا مس باهنرکرمان درست میشه همه مشکلاتش حل میشه خانواده منم راضی میشن ولی این روزا همش پارتی بازی هیچ کس نداره جز خدا تروخدا تروبه حق امام حسین اگه اشنا کسی دارین ابنجا کمکمون کنید 😭26سالشه از این کشور فقط یه کار میخاد چیز زیادی نیس 😞ولی متاسفانه.... 

🥺تروخدا اگه اشنا دارین کمکمون کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شوهره منم خیلی دلش میخواست بره یه جای دولتی ولی نشد تازه کلی هم درس خوند . الان یه جای خصوصی سرکاره . اینجاهایی که گفتی ورودش یه خورده سخته 

نمیتونه یه کار دیگه پیدا کنه  

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...

مدرکشون چیه و تخصص چی دارن 

می تونه ذوب سرچشمه یا ذوب خاتون آباد کار کنه ؟

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)

ای خواهر ایشالله بحق ابوالفضل عباس خدا دستشو بگیره یاد خودم افتادم دقیقا ۱۶سالم بود همسرم۲۰سالش،همو خیلی می‌خواستیم خیلیییی،همسرمم مادرش جدا شده بود

می‌رفت کمک ی بنا کارگری میکرد ولی خیلیییی زحمت کشید خیلی اومد با همون بچگیش مادرش خواستگاری پدرم گفت نه 

هیچی نداشت فقط ی موتور،،

من باهاش موندم کمکش پولاشو جمع کردم روز‌ی‌ هزار بار برای موفقیتش دعا میکردم چون از ته دلش زحمت میکشید

پدرم از چند نفر خیلی‌ تعریف شو شنیده بود خیالش راحت شده بود دیگه خونه ماشین مهم نبود براش ولی‌‌ همسرم از زحمت کشیش از کمک خدا 

زمین خرید ماشین خرید تو شرکت گازم رفت سرکار

الهی خدا دست همه رو بگیره الآنم دارم دخترشو خواب میکنم ،خیلی‌سخت گذشت ولی ارزششو داشت

نه عزیزم نداره😞 این. شرکتا فولاد زرند یا فولاد بوتیا دیپلم خیلییی میگیرن

فولاد زرند من ی آشنا داشتم ک استخدامی ها از زیر دستش‌رد میشدن راحت میتونست شوهرمنو ببره تو شرکت فولاد گفت ۱۰۰ملیون شیرینی بده می‌برمت گفتم تف بهت عوضی حیف آشنایی ما

آخه حقوقش عالی بود همسرم تو شرکت گازه ولی خیلی حقوق پایینه

من بابام خیلی پارتی داره 

با مدیر عامل شرکت مس هم دوسته 

خیلی ها رو همین طور با پارتی گذاشته سر کار 

من با بابام صحبت می کنم ببینم می تونه براتون کاری انجام بده یا نه 

فقط اینکه پست قبل هم نوشتم می تونه ذوب مس خاتون آباد هم کار کنه یا نه فقط ذوب  مس سرچشمه 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
عزیزم شوهره منم خیلی دلش میخواست بره یه جای دولتی ولی نشد تازه کلی هم درس خوند . الان یه جای خصوصی س ...

نه قربونت برم الان اصن سخت گیری نمیکنن فقط پارتی 😞بدبخت هیشکیو نداره بخدا خیلی سخته یه جوون فقط از این دنیا یه کار میخاد 

مدرکشون چیه و تخصص چی دارن  می تونه ذوب سرچشمه یا ذوب خاتون آباد کار کنه ؟

سرچشمه رفسنجون منظورت عزیزم اره اگه رفسنجون باشت میتونه تروبخدا قسمتون میدم اگه میتونید یه کاری بکنید بخدا ثواب داره بچه طلاق 25سالشه هیچی نداره بخدا نه خونه نه ماشین هیچی

من بابام خیلی پارتی داره  با مدیر عامل شرکت مس هم دوسته  خیلی ها رو همین طور با پارتی گذ ...

😭😭😭خداخیرتون بده بخدا اگه بتون کاری بکنن تا اخر عمرمون دعاتون میکنیم کل زندگیمون مدیون شما میشیم 😭اره مس سرچشمه میتونه بره اتفاقا پسر خالش مهندس اونجا ولی اشنا هیچ کار برا ادم نمیکنه میبینن این بچه کاری دربه در دنبال کار ولی کمکش نمیکنن

فولاد زرند من ی آشنا داشتم ک استخدامی ها از زیر دستش‌رد میشدن راحت میتونست شوهرمنو ببره تو شرکت فولا ...

🥲

صد رحمت به غریب خواهر اره شنپیم گفتن 20تاسکه طلا باج. میگیرن میبرن سرکار همون. موقع استخدامشون. میکنن خداازشون. نگذره حالا چی میشه دست یه جووونی که هیشکی نداره بگیرن بخدا الان دارم. اینا مینویسم گریم گرفته این چحور مملکتیه همچی شده پارتی بازی