2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترب فقط معرفی سایته

بله از سایتایی که معرفی کرده خرید کردم

کد پیگیری از طرف پست معمولا پیامک میشه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

نه نه نه نکنید .دیگه به درد نمیخوره متاسفانه .پیگیری نمی‌کنند.اگر  هم بکنند دیر میکنن.و بعضی از فروشگاه ها اصلا طرف قرار داد تایید شدشون نیستند. بعضی فروشگاه ها شروع کردند به یه جور حقه بازی تو ترب .مثلاً مورد من در شیراز یه دستگاهی کالای پزشکی برای ما فرستادند.و فاکتور هم کردند به یک سوم قیمت بود آدم وسوسه میشه.هزار کیلومتر فاصله تا محل ما با اینکه با فروشگاه تماس گرفتیم گفتن ما براتون ثبت میکنیم چون پرداخت شده قیمت قدیم بوده و....دیگه فاکتور هم میکنند پول پست هم ۲ برابر میگیرند.بعد فاکتور زنگ میزنن پس بفرستید جنس رو اشتباه شده.اگرنفرستید یا پولش رو ندی شکایت میکنم ازت تا شیراز بری دادگاه. یه وکیل هم دارند شما برید شیراز و شکایت رو بررسی کنن فاکتور رو ببینن و کارشناس و....(که خود فروشگاه میگه تو این دردسر ها میوفتی و تهدید هم میکنه)بعد ده ها میلیون که خرج کردید دیگه حوصله اعاده حیثیت و وکیل و پول کارشناسی خرجی که کردید رو نخواهید داشت.مراقب باشید  باشید دوستان.پیگیری ضعیفه تا بیان پیگیر بشن شما ازتون شکایت شده و گیر افتادند.دردسر داره بعضی وقت ها. فروشگاه محوره نه خودشون انبار ندارن. آخرش هم فقط امتیاز کم شد از فروشگاه.و ما موندیم و جنسی که نمی‌خواستم اون قیمت اون قیمت بخریم.کلی تهدید شکایت و تماس و شکایت و اعصاب خوردی. به دلایل حقوقی که باز نیان شکایت کنن اینها نمیتونم اسم بیارم اینجا یا بگم کی بوده ....خلاصه فرزندانم مراقب باشید.