2777
2789

پیاله ماست خوری مادرشوهرم تو خونمون بوده اشتباهی قاطی آشغالای سبد سینک شده گذاشته بودم تو حیاط، مادرشوهرم دیده.شوهرم صبح یه سر رفت پیشش کلی غر زده که پیالمو تو آشغالا دیدم برداشتم...مطمئنم یکساعت دیگه میاد تو خونمون کلی غر سر منم میزنه، از وقتی که باردار شدم خیلی فراموش کار شدم دست خودم نیس، حتی سر قوری خودمم تو آشغالا بوده   بنظرتون اگه اومد غر زد چی بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو شوهرت حواسش نبوده.انداخته دور.اگه بگی کارخودت بوده تا عمر داره کنایه میزنه

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

با خنده و شوخی بگو یادم رفته

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
جنجال ب پا نکن با سیاست باش بگو مادرت حق داره دلخور شه منم جاش بودم ناراحت میشدم ولی اصلا حواسم ...

وقتی مادرشوهرم اومد غر زد چکار کنم؟ آخه انقد میگه انقد میگه انقد میگه که آدم کفری میشه

بگو شوهرت حواسش نبوده.انداخته دور.اگه بگی کارخودت بوده تا عمر داره کنایه میزنه

میفهمه کار خودمه آخه تا حالا دو سه بار ظرفای خودمو قاطی آشغالا دیده.از وقتی باردار شدم اینجور شدم  

میفهمه کار خودمه آخه تا حالا دو سه بار ظرفای خودمو قاطی آشغالا دیده.از وقتی باردار شدم اینجور شدم &n ...

تو حاشا کن...یابگو داخل ظرف سوسک یا مو بوده توهم عقت گرفته...بعدم بگو جای ظرفشو براش میخری

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

بگو شما ناراحت نباش من بهترشو برات می خریدم  خیلی هم دیگه رفت رو مخ با لحن عصبانی بگو اصلا دیگ ...

اتفاقا صبح از بس غر زد بعدشم به شوهرم گفت برو نگا کن اگه ظرفی اونجا دارم بیارین یوقت اونارم دور نریزین که منم عصبانی شدم به شوهرم گفتم دیگه هرچی بیاره برامون ازش قبول نمیکنم