2777
2789
عنوان

مدارس شاهد.....

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 28 پست
راضی بودی؟دانشگاه رتبه ی خوبی آوردی‌؟

آره جز معلم زیستم همه عالی بودن 

دانشگاه ب خودت بستگی داره من کلا برا کنکور میخوندم و کاری ب امتحانای مدرسه نداشتم اون موقع سوابق تحصیلی نبود ی هفته قبل از کنکور برام ی اتفاقی افتاد ک نتونستم خونده هام رو مرور کنم یعنی اصلی ترین جز خوندنم حذف شد بااین وجود سال اول یازده هزار تجربی شدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم امسال دخترم اول بود چون هیچ امتیازی نداشتیم ثبت نام نکردن خیلی هم رفتم و اومدم ولی متاسفانه نشد .

دختر بزرگم دهم .یازدهم و دوازدهم اونجا بود معلم هاش عالی بود .نمره هاش هم ۱۸ به بالا کلا 

آره عزیزم.پدربزرگ پسرم جانبازه.

خیلی خوبه.. ولی طرف ما علاوه بر سهمیه دارا خیلی هارو بدون سهمیه جا دادن با بند پ.. حیف این مدارس که توسط این مسولین اداره میشه.. حیف شهدا که اینا دارن از اسمش سو استفاده میکنن

اصلا نگران نباش من دبيرستانم شاهد بود 

اینیم ک میگم برای ۱۰ سال پیش نبوده ۵ سال هست فراغ و تحصیل شدم ولی اصلا اینی که بقیه فکر میکنن نیست محيطش عین ی مدرسه عادی و معلماش هم متوسط رو ب بالا تدریس میکنن مطمئن باش پسرت زده نمیشه اون موقع ک ما میرفتیم تا ۲ مدرسه بودیم احتملا دبستانی ها تا ۱۲ و نیم یا ۱ باشن 

سهمیه داشتی؟ طرف ما خیلی نامردن.. خیلی ها بدون سهمیه رفتن ادعا هم دارن  مدرسه شون خیلی مذهبی ان ...

فقط باید پیش ثبت نام انجام بدی تا تو نوبت باشی .

اصلا ثبت نام حضوری ندارن بر طبق امتیاز ثبت نام میکنن

چقد بد اگه پارتی بازی باشه🥺

نه فک نکنم پارتی بازی باشه .

من خیلی دنبالش گشتم طرفای ما که پارتی نیست فقط امتیاز 

دختر کوچک من چون هیچ امتیازی نداشتیم ننوشتن 

ولی بزرگه هم معدلش خوب بود هم چند جز حفظ بود 

امتیاز حساب شد با پیش ثبت نام

فقط باید پیش ثبت نام انجام بدی تا تو نوبت باشی . اصلا ثبت نام حضوری ندارن بر طبق امتیاز ثبت نام میک ...

بله میدونم. مدیر گفت هرسال خودمون چندتا سهمیه ازاد وارد مدرسه می کنیم.. من چندتا از بستگانم بدون داشتن سهمیه اونجا درس میخونن یکیش چند میلیون پول داده 

مدارس شاهد خیلی خوبن 

من خودم شاهدم سطح درسی معلم های ما خیلی بالاست 

و اونطور که میگن نیست آنچنان مدرسه مذهبی نیست 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)