2777
2789
عنوان

مدارس شاهد.....

494 بازدید | 28 پست

مامانا کدومتون بچه هاتون میرن مدارس شاهد؟ 

پسرم کلاس اوله و شاهد ثبت نام کردم حالا میگم نکنه سخت گیری کنن ،کلا از درس زده بشه؟

و آیا کلاس اولی هام باید تا ساعت ۱ و نیم کلاس باشن؟زیاده🥺

خدایا شکرت💐🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راهنمایی و دبیرستان شاهد درس خوندم اول اینو بگم قبل رفتن کلی منو ترسوندن اما خیلی خیلی با تصوراتم فرق داشت مثلا راهنمایی همه معلمام خوب و پایه بودن سخت گیر نیستن به درس اهمیت میدن مثلا بعضی مدارس عادی یادمه دوستام میگفتن معلمشون بعضی جاها رو میگه اصلا نمیخواد بخونین یا روی یه موضوع تمرکز نمی‌کرده اما مال ما به یه موضوع گیر می‌دادن.

کلا پشیمون نیستم از اینکه رفتم و به بقیه هم پیشنهادش میکنم البته اگه به درس خوندن علاقه داشته باشن .

❤این کاربر طرفدار دو آتیشه‌ی شادمهر عقیلیه❤ تو امضات می‌نویسی نظر مخالفم ریپلای نکنه و فقط دوست دارید تائیدتون کنن؟ چه دیکتاتورایی😆 

ببخشید چه جوری شاهد ثبت نام کردی ؟ چه سهمیه ای داشتی ؟ برای خودم نمیپرسم ،من پسرم دبیرستاته . یک بنده خدایی میخواست 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
سهمیه ی جانبازی پدر بزرگ پسرم امتیاز محسوب میشد.

متوجه شدم . ممنون

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭