2777
2789
عنوان

جواب بیبی چک قابل اعتماده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 27 پست
باشه🥲

دختر خوب عزیز دلم گرده افشانی که نکردید آخه 

بدون رابطه چجور انتظار بارداری داری؟!

ممکنه تخمک گذاریت یه کم عقب افتاده پری هم عقب میفته دیگه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خوب عزیز دلم گرده افشانی که نکردید آخه  بدون رابطه چجور انتظار بارداری داری؟! ممکنه تخمک ...

عزیزم ازبس اینجا میگن که دو بار پریود شدیم بار سوم پریود نشدیم و فهمیدیم ۳ ماهه بارداریم یا از این قضایا... ترسیدم🥲

به امید یه روز خوب🌱
عزیزم ازبس اینجا میگن که دو بار پریود شدیم بار سوم پریود نشدیم و فهمیدیم ۳ ماهه بارداریم یا از این ق ...

اونا خیلی خیلی کمه مردم دو تا لک قهوه ای میبینند سقط میشه بچشون 

بعضی ها نگفتن خودمون مثلا گفتن دوستمون یا مثلا فلان شخص شاید اون شخص اللکی گفته که این فرد ناراحت نشه ازینکه دیر گفته عزیز دلم... 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
اونا خیلی خیلی کمه مردم دو تا لک قهوه ای میبینند سقط میشه بچشون  بعضی ها نگفتن خودمون مثلا گفت ...

اره چه جالب جمله اخرتون خیلی خوب بود... بهش فکر نکرده بودم.

ممنونم ازتون💕💕💕

به امید یه روز خوب🌱
بعضی ها هم اینطورینکه رحم وقتی میخواد آماده بشه برا بارداری چند بار پری  عقب و جلو میفته ..پس ن ...

ماه قبل دو روز جلو افتاد

انگار این دفه تاخیر دارم

خب انگار خیلیم بد نیست

ممنونم از راهنماییتون💕

به امید یه روز خوب🌱
ولی این دومی رو شک به خارج رحمی دارم 😪 چون درد یکطرفه دارم که با تحرک بدتر میشه

یه سونو بدین راحت بشین

البته درد شانه ها و درد خیلی شدید رحم تخمدان و گاهی خونریزی خیلی شدید هم از علائمش هست.

انشالله که خارج رحمی نباشه🌹

به امید یه روز خوب🌱