🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا دعا کنید براشون 😭 اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دو بار بعد رابطمون پریود شدم ولی بار سوم تاخیر افتاده... اگه بیشتر شد برم دکتر دیگه🥲
چقد خون سردی
مردم بعد 5روز تاخیر میرن
🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا دعا کنید براشون 😭 اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
سلام عزیزم، احتمالاً که درسته اما خب آزمایش خون خیلی مطمئن تره ، دو ماه گذشته!؟ خب آزمایش بدین اگه ب ...
سلام خانوم گل، والا بعد رابطمون دوبار پریود شدم ولی ازبس میگن توی بارداری پریود میشن یه سریا و فلان... ترسیدم... پریود سومم تاخیر خورده، اصلا این ماه رابطه هم نداشتیم😅
دو بار بعد رابطمون پریود شدم ولی بار سوم تاخیر افتاده... اگه بیشتر شد برم دکتر دیگه🥲
یکم بزار از موعدی که قرار پری بشی دوهفته بگذره تا تو آزمایش یا بتا نشون بده زود نرو یکم صبور باش ولی رعایت کن احتمال بارداری بده وچیزهایی که برا بارداری بده نخور و فعالیتهای سنگین نکن
سلام خانوم گل، والا بعد رابطمون دوبار پریود شدم ولی ازبس میگن توی بارداری پریود میشن یه سریا و فلان. ...
😅😅😅 ای خدا ، اتفاقا دیشب ب خالم گفتم چندماهیه کسلم ، یهو گفت امکان داره باردار باشی و پریود هم بشیااا گفته باشم 😐 حالا من ماه پیش اورژانسی خوردم همش میگم نکنه😰😰...