2777
2789

یه سوال سرگیجتون چجوری بود همیشگی بود یا گاهی بود؟

چشمتونم حرکت میدادین سرتون گیج میرفت؟

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

از هفته6 تا اوایل ماه سوم سرگیجه شدیییید همیشگی همراه با تهوع داشتم. 

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
از هفته6 تا اوایل ماه سوم سرگیجه شدیییید همیشگی همراه با تهوع داشتم. 

جدی میگی؟ اونوقت سرگیجت چجوری بود یکسره بود؟ یا یه روز خوب بودی یه روز میگرفت

یه سوال دیگه اینکه مثلا میشستی زمین میچرخید دورت یا نه؟

چون ببین من وقتی تکون میخورم یا چشمم رو تکون میدم سرگیجه میگیرم

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اخر ماه ۳ تا الان ک اخر ماه ۵ هستم سرگیجه دارم . وقتی چند ساعت چیزی نخورم . گرمم باشه و سرپا ب ...

عه شما هم داری

اخه من اقدام به بارداریم ولی ۴ روزه بی دلیل یکسره سرگیجه دارم تا پاشم بشینم یا چشمام رو تکون بدم سرم گیج میره میخواستم امیدوار شم ببینم علائم بارداری میتونه باشه یا نه :))

عه شما هم داری اخه من اقدام به بارداریم ولی ۴ روزه بی دلیل یکسره سرگیجه دارم تا پاشم بشینم یا چشمام ...

اصلی ترین علایم بارداری ورم سینه و نوکشه . کامل میزنه بیرون . 

سرگیجه هم بعضی اوقات هست 

من ۳ ماه اقدام بودم ماه سوم باردار شدم تمام مدت اقدام همه علایم رو داشتم اما ماهی ک باردار شدم فقط ورم سینه بود

اصلی ترین علایم بارداری ورم سینه و نوکشه . کامل میزنه بیرون .  سرگیجه هم بعضی اوقات هست  ...

اخه راستش من بچه کوچیک دارم و بعد از بارداری اولم سینه هام کلا ورم کرده شد و نوکش بیرونه به خاطر شیردهی دیگه نمیتونم بفهمم وگرنه سر بارداری اولم منم از همین فهمیدم باردارم

جدی میگی؟ اونوقت سرگیجت چجوری بود یکسره بود؟ یا یه روز خوب بودی یه روز میگرفت یه سوال دیگه اینکه مث ...

هرررر روز و هر ثانیه

حتی چشم بسته هم سرگیجه داشتم، افتضااااح بود

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
اصلی ترین علایم بارداری ورم سینه و نوکشه . کامل میزنه بیرون .  سرگیجه هم بعضی اوقات هست  ...

من بارداری اولم سینه درد داشتم

ولی الان که چند روز از پریودیم گذشته، بیبی چک گذاشتم منفی بود. هیچ علائمی هم بجز درد تخمدان و درد کمر ندارم. 8 روز پیش هم لکه بینی جزئی صورتی رنگ داشتم. اما سینه درد ندارم. به نظرت باردار نیستم؟ سینه درد چند روز بعد از لانه گزینیه؟ 

من بارداری اولم سینه درد داشتم ولی الان که چند روز از پریودیم گذشته، بیبی چک گذاشتم منفی بود. هیچ ع ...

تاحالا سابقه داشتی عقب بندازی؟

اگر داشتی که هیچی به نظرم منتظر پریود باش ولی اگر سابقه نداشتی به نظرم برو ازمایش بده من سر پسرم بعد تقریبا یک هفته تا ده روز بعد از تاریخ پریودم بیبی چکم هاله انداخت ولی ازمایشم زودتر مثبت شده بود

تاحالا سابقه داشتی عقب بندازی؟ اگر داشتی که هیچی به نظرم منتظر پریود باش ولی اگر سابقه نداشتی به نظ ...

من کلا نامنظم هست دوره هام

من بارداری اولم سینه درد داشتم ولی الان که چند روز از پریودیم گذشته، بیبی چک گذاشتم منفی بود. هیچ ع ...

لانه گزینی از صد نفر یک نفر داره .من ک خودم نداشتم . برو امپول پروژسترون بزن .