اره همه کارام خودم نیکردم هر روزم جارو و گردگیری و...داشتم...سه روز بعد زایمانمم خودم پاشدم کارام کردم
بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من همیشه وهمیشه خودم تک و تنها کارهای خیییلی سنگین هم میکردم مادرشوهرم که بیخ گوشمه ولی یک لیوان آب دستم نمیداد چی برسه بیاد کمک مادرمم که شهردیگه ست ولی اگرم بودکاری نمیکرد
شانس بیاری کسی کمک حالت باشه وگرنه اکثرا مثله شما هستیم
سالیانی که بگذرد و عطای خیلی چیزها را به بقای همان چیزها ببخشی و واژه تسلیم شدن را دنیا برایت تفهیم کند! در سکوت یک روز تابستانی صدای درب زدن آرزوهایت می رسد… او چیز دگر داند… او چیز دگر سازد
اره عزیزم من خودن همه رو انجام میدادم خونه تکونی عید به سنگینی بلند کردن
و یه ماه قبل زایمان دوباره خونه تکونی اساسی کردم روزی یه گوشه که رون فشار نیاد
میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
خیلی هم عالی تا روز آخر خودت کارهات رو بکن اصلا خودت رو ننداز تو بارداری هر چقدر اکتیو تر باشی هم زایمان بهتری داری هم بعد از زایمان سریع روپا میشی.من سه ماه ورزش میکردم روز آخر برای زایمان هم دو ساعت پریدم تا تونستم طبیعی زایمان کنم.بهد از اونم هیکلم خیلی سریع برگشت به حالت اولیه الان از زمان مجردیم هم لاغر ترم
من بچه ام ۳ساله بود یکی ام۱سالو دوماهه داشتم ک سومی رو زایمان کردم همه کارها هم باخودم .تمیگم شاهکار کردم خیلی اذیت هم شدم ولی هم اونا گذشت هم بچه ها بزرگ شدن.منکه اتفاقی برام نیفتاد شماهم حساس نباش اگه مشکلی نداری
من تمام کارای خونه رو خودم انجام میدادم تنهایی حتی شوهرم واسه خودش چاییم نمی ریخت تمام کاراشو من انجام میدادم. حالم خيلی خوب بود انگار نه انگار باردار بودم خیلی زرنگ شده بودم