2821
2789
عنوان

ناراحت بودن

144 بازدید | 24 پست

چه ویژگی از خودتون هست که دوست ندارید یا توسط دیگران مسخره بشید؟ 

به شخصه قدم کوتاست و واقعا حس بدی دارم😪

و خدایی که به شدت کافیست دنیا محل بازگشت کارهایت است حواست باشد چه میکنی 

آخ من قدم کوتاست، چنده مگه؟ من ۱۵۰ تقریبا دیگه هم بلند نمیشم 

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خونه ندارم حس میکنم همه مسخره ام میکنن یا بهم مبخندن

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

کلا خیلی تنهام ها هیشکی ندارم

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

ی دونه رفیق ندارم ینی ها درین حد حتی ی دوست

منم بخاطر قدم خیلی باهام شوخی میشد اما الان کسی چیزی بگه مهم نیست خودمو الان قبول دارم

چه عالی 

چی شد به این نتیجه رسیدین 

تقریبا 156 اینا  خیلی بده😪

خوبه ک 

الان کی خونه میتونه بخره مگه ی عده

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

نه بابا 

الان سخت شده خوب 

ان شاءالله بهترینش و میخری😍