2777
2789
عنوان

با بابام دعوای بدی کردم

289 بازدید | 11 پست

امشب با بابام دعوا کردم خیلی عصبی ام 

تصمیم گرفتم مستقل شم دیگه هیچ وقت ازش پول نخوام از فردا میخوام برم دنبال کار هیجده سالمه امسال کنکور دادم هیچ سابقه کاری ندارم تا حالا هم فقط درس خوندم 

تهران هستم چجوری کار پیدا کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام کار هنری کنم توانایی اینو دارم با چرم دستیند خوشگل بسازم 

ولی نمیدونم چطو شروع کنم منم ۱۸ سالمه اولین کنکورم امسالم بود

بنظرت میتونیم همکاری کنیم؟؟؟

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇

ولی پولی که پدر به دختر میده یه مزه دیگه اس🙂

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
از کدوم شهری ؟

من شیراز یکی از روستاهاشم 

ولی اگ یکی بسازه یکی تبلیغ تو اینستا ینی کارای اینترنتی خوب  میشه 

اگ خاستی بیا همکاری کنیم

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
نمیدونم نمونه کارات چطوره 🤗کسی میخره؟

دوستام ک خوششتون میاد 

ی چند تا داشتم ابجیم گم و گورش کرده 

چون ی مدته نرفتم سمتش کنکور بود

باید امتحان کنم دیگ 

در کل چیزای بدی نیست  خوبه واقعن خوشگلن

دوستام ک خوششتون میاد  ی چند تا داشتم ابجیم گم و گورش کرده  چون ی مدته نرفتم سمتش کنکور ...

میخوام یکاری باشه خارج از محیط خونه یکم ازشون دور باشم 🫠بازم ممنون از پیشنهاد خوبت