2777
2789

قبلش عکس بگیر با انگیزه پاشو تمیز کن و قبل و بعد رو ببین و لذت ببر 

میدونید چرا نیلوفر تو مرداب گل میده؟چون به همه ثابت کنه در بدترین شرایط هم میشه زیبا بودشاد بود، قوی بود و امید داشت🪷💕🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو بشور ...قربون دستت ظرفهای ما رو بشور 😅

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

من باردارم هوس حلوا کرده بودم پختم کلی ظرف شستم 

گاز تمیز کردم 

جارو کشیدم طی کشیدم 

الان تازه دراز کشیدم با دخملم 

چایی دم کردم همسرم بیاد 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
من باردارم هوس حلوا کرده بودم پختم کلی ظرف شستم  گاز تمیز کردم  جارو کشیدم طی کشیدم  ...

خسته نباشی

منم باردارم 😂🤦🏻‍♀️ولی از صبحه یه گوشه افتادم خواب و بی حالم

خسته نباشی منم باردارم 😂🤦🏻‍♀️ولی از صبحه یه گوشه افتادم خواب و بی حالم

الهی عزیزممم

ن من تنبل نیستم 

سر دخترم فقط میخوابیدم😂

من سر دوتا بچه هام تنبل شدم کلا 😂😂باردار میشم سنگین میشم

جنسیتاشون چیه؟

خدابرات حفظشون کنه

ظرفاتو اگه ماشین ظرفشویی نداری بگو همسرت بشورره 

من بیشتر وقتا همسرم کارارو میکنه امروز دیگه خودم دست ب کار شدم 

تا همسرم بیاد بنده خدا اونم خسته میشه

جنسیتاشون چیه؟ خدابرات حفظشون کنه ظرفاتو اگه ماشین ظرفشویی نداری بگو همسرت بشورره  من بیشتر ...

پسر و دختر 

ماشین برای دوتا بشقاب که نمیتونم روشن کنم 😂😂شوهرم کمک میکنه ولی من یه مقدار وسواس دارم کار هاش به دلم نمیشینه باید خودم حتما بشورم