2777
2789
عنوان

قرص برای پرولاکتین

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 107 پست
چیه مربوط ب هورمونه؟منم ب دکتر گفته بودم واسم ازمایش هورمونی بنویسه نمیدونم نوشت یا ن الان ریزش پید ...

اره هر دوش میتونه باشه 

هم بهم ریختگی هورمون .هم کمبود ویتامین هر دوش ریزش مو میاره

جالب اینجاست که میگن قبلش حتما ساعت ۱۲ شب بلید خواب باشی .حتی به من گفت شب قبلش س و ت ی ن نبند.۳ ساع ...

اگه اینارو رعایت نکنی چی میشه ؟ باز باید تکرار کنی؟ من دوساعت بیدار موندم بعد از خواب اشکال نداره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون ازمایش جدید داری میخوری ؟؟؟ منم ۷۶ بود یکسال دارو خوردم با دارو رسید به ۲ خیلی اومده بود پایین ...

من از اسفند پارسال بود 

دکتر گفت بخور تا مرداد بعد آزمایش بده 

منم طبق دستور پزشک انجام دادم 

دیگه نمیخورم اصلا والا خیلی اذیت میکنه 

اره هر دوش میتونه باشه  هم بهم ریختگی هورمون .هم کمبود ویتامین هر دوش ریزش مو میاره

گف تنبلی خفیف دارم ی دوره قرص خوردم الان اوکیم کامل منظم

ویتامین میخوردم دیگه نمیخورم امیدوارم ازون باشه حتما کمبود رو جبران کنم ریزش قط شه

چی بگم والا
من سر سینه درد شدیدم رفتم آزمایش دادم که دیدم پرولاکتینم بالاست، مجردم هستم فعلا، اطلاعاتی راجع به آ ...

منم مجردم 

قبل از پریود همیشه درد سینه دارم 

شب قبل از آزمایش تا ۲ شب سر گوشی بودم 

استرسم که رفیق همیشگیه

اینبار حتما رعایت میکنم 

اگه اینارو رعایت نکنی چی میشه ؟ باز باید تکرار کنی؟ من دوساعت بیدار موندم بعد از خواب اشکال نداره؟

من که دکترم گفت عددش زیاد نیست 

احتمالا رعایت نکردی قبلش .دوماه دیگه باید تکرا کنم

گف تنبلی خفیف دارم ی دوره قرص خوردم الان اوکیم کامل منظم ویتامین میخوردم دیگه نمیخورم امیدوارم ازون ...

خدا کنه 

من که تنبلی هم نداشتم .فقط این هورمون لعنتی ی خورده زده بالا .نگران موهامم فقط

من از اسفند پارسال بود  دکتر گفت بخور تا مرداد بعد آزمایش بده  منم طبق دستور پزشک انجام ...

به نظرم سر خود قطع نکن ازمایش بده مطمین شو اومده پایین و با مشورت دکتر پیش برو 

من چهار سال پیش درگیرش شدم عددش ۳۰ بود  چند ماه قرص خوردم و بعدش دیگه بی خیالش شدم و قطع کردم و بعد سه سال با عدد بیشتر از  دوبرابر درگیرش شدم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
مرسی اینارو گفتی عزیزم😍 معمولا پزشکا حوصله ندارن توضیح بدن خدا خیرت بده شما چه علائمی داشتی؟ 

تازه یه پزشک گفت قرص روز سوم عادت ماهانتم برو آزمایش بده 

منم منتظرم شهریور روز سومم برم آزمایش بدم 

چون از عادت ماهانه مردادم گذشت