2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باید برن اصلا؟که مثلا مرد شن؟والا من هر پسریو دیدم رفته سربازی ن تنها مرد نشده بلکه شده ی ادم افسرده که انگیزش برای زندگی ام کمتر شده..چرا اصن باید دوسال از وقتشو که مهمترین دارایی ی انسانه رو صرف چیزی بکنه که هیچ ارزشی نداره:)!

چون دوسال از زندگیشون میگذره تو اون دوسال ممکنه حرفه ای یاد بگیرن یا ادامه تحصیل بدن الان ک سربازی رو میخرن 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
چرا باید برن اصلا؟که مثلا مرد شن؟والا من هر پسریو دیدم رفته سربازی ن تنها مرد نشه بلکه شده ی ادم افس ...

ارزشی نداره واقعا؟؟عشقم کلا زدی از ریشه نابود کردی که ...

هر جامعه ای باید بفرسته سربازی تا مردمش فنون نظامی بلد باشن ..نیروی دفاعی داشته باشه .. 

از طرفی باعث منظم شدن پسرا هم میشه حداقل یکم مسئولیت پذیری یاد می‌گیرند 

ارزشی نداره واقعا؟؟عشقم کلا زدی از ریشه نابود کردی که ... هر جامعه ای باید بفرسته سربازی تا مردمش ف ...

من هرکیو که دیدم رفته سربازی ن تنها فنون نظامی یاد نگرفته بلکه به جای مسئولیت پذیر و ادم با نظم شده ی ادم بی نظم که فقد شاکیه از اون دوسال حروم کردن وقتش

من هرکیو که دیدم رفته سربازی ن تنها فنون نظامی یاد نگرفته بلکه به جای مسئولیت پذیر و ادم با نظم شده ...

چون یاد نمیگیرن با شرایط کنار بیان عزیزم ...همیشه فک کردن جای نرم و گرم ...غذا حاضر ...کت و شلوار و سام سونت آماده است اینا بشینن پشت میز ...دختر مردم لباس عروس پوشیده ...فقط منتظرن آقا بیاد 😂