چرا باید برن اصلا؟که مثلا مرد شن؟والا من هر پسریو دیدم رفته سربازی ن تنها مرد نشده بلکه شده ی ادم افسرده که انگیزش برای زندگی ام کمتر شده..چرا اصن باید دوسال از وقتشو که مهمترین دارایی ی انسانه رو صرف چیزی بکنه که هیچ ارزشی نداره:)!
چون دوسال از زندگیشون میگذره تو اون دوسال ممکنه حرفه ای یاد بگیرن یا ادامه تحصیل بدن الان ک سربازی رو میخرن
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
ارزشی نداره واقعا؟؟عشقم کلا زدی از ریشه نابود کردی که ... هر جامعه ای باید بفرسته سربازی تا مردمش ف ...
من هرکیو که دیدم رفته سربازی ن تنها فنون نظامی یاد نگرفته بلکه به جای مسئولیت پذیر و ادم با نظم شده ی ادم بی نظم که فقد شاکیه از اون دوسال حروم کردن وقتش
من هرکیو که دیدم رفته سربازی ن تنها فنون نظامی یاد نگرفته بلکه به جای مسئولیت پذیر و ادم با نظم شده ...
چون یاد نمیگیرن با شرایط کنار بیان عزیزم ...همیشه فک کردن جای نرم و گرم ...غذا حاضر ...کت و شلوار و سام سونت آماده است اینا بشینن پشت میز ...دختر مردم لباس عروس پوشیده ...فقط منتظرن آقا بیاد 😂