2777
2789
عنوان

چجوری مردارو محک بزنیم

230 بازدید | 32 پست

چجوری عصبیش کنیم؟ 

چجوری میزان عصبانیتش رو تشخیص بدیم!؟ 

چجوری علاقه اش رو تشخیص بدیم؟ 

چجوری کل کل کنیم

چجوری بفهمیم تظاهر میکنه یاصادق

چجوری خانواده اش رو بهتر بشناسیم

ب چه چیزایی واکنش بدیم وبه چه جیزایی واکنش ندیم

چجوری ارزیابی کنیم طرفو

مهم ترین ملاکای ی مرد خوب

حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت☘️☘️ آری به اتفاق جهان میتوان گرفت 🌼خداجونم ممنونم که میدونم بهترینا برام اتفاق می افته، دا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غیر منتظره یه لیوان آب بپاش روش ببین واکنشش چیه 

مثلا یه ماشین یهو میپیچه جلوش ببین چه واکنشی داره 

این حالت عصبی بودن رو مشخص می‌کنه 

مهم‌ترین ملاک مرد برای هرکی فرق داره واسه من وفاداریش مسئولیت پذیریش و خونواده دوس بودنش سالم بودنش خیلیییی مهمه 

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼
وفاداری و بس.

ازکجاتشخیصش بدیم

مثلا میگفت برای اینکه بهم اعتمادکنی بایداثر انگشتت رو بزنی تو گوشیم ک بتونی ب اطلاعات گوشیم دسترسی داشته باشی

ولی من کلا ادم کنجکاوی نیستم

حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت☘️☘️ آری به اتفاق جهان میتوان گرفت 🌼خداجونم ممنونم که میدونم بهترینا برام اتفاق می افته، دا.
با رفت و امد کردن

رفت وامد هم میکنم ولی نمیدونم چیو بایدروش زوم باشم و چیو خیلی نباید دست بگیرمش 

یبارم به خواسته هاش گوش نکن ببین چقدر عصبانی میشه 

مثلا اگه از آرایش زیاد بدش میاد آرایش زیاد کن برو پیشش تا برخوردشو ببینی

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼
ازکجاتشخیصش بدیم مثلا میگفت برای اینکه بهم اعتمادکنی بایداثر انگشتت رو بزنی تو گوشیم ک بتونی ب اطلا ...

به این چیزا نیست. گذر زمان ثابت میکنه کی خیانتکاره و کی وفادار. به رمز گوشی و تو برنامه ها بودن نیست. من تو اینستاش بودم درحالیکه تو واتس داشت خیانت میکرد. کسی که بخواد کثیف باشه هزارتا راه داره برای خیانت. فقط گذر زمان مشخص میکنه عیار و ارزش ادمهارو

غیر منتظره یه لیوان آب بپاش روش ببین واکنشش چیه  مثلا یه ماشین یهو میپیچه جلوش ببین چه واکنشی ...

اب پاشیدم کلی خندید و اونم یادگرفته اب ی دفعه روم میپاشه

ی بارم ماشین نزدیک بوده تصادف کنه چیزی نگفت ولی ماشین مقابل سروصدا کرد

ولی اون روز بهشون گفتم بیرون بودم ی اقایی ی حرف نامناسبی بهم گفتن سریعا واکنش نشون داد گفت اگر اونجا بودم میدونستم چیکارش کنم ک برام خیلی دور ازانتظار بود وگفتم چرا اینقدر ریکشن نشون داد😥

ازکجاتشخیصش بدیم مثلا میگفت برای اینکه بهم اعتمادکنی بایداثر انگشتت رو بزنی تو گوشیم ک بتونی ب اطلا ...

وفاداری تو طول زمان مشخص میشه اینکه یه موقع قهر کنی ( قهر یکم طولانی و جدی)فورا میره سراغ یکی دیگه یا صبرمیکنه بخاطرت