2777
2789

یه دوره خوردم ۲۰روز مثل چی ازم خون میومد🤕

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میخای بدونی؟

جواب گرفتین؟چه مدت استفاده کردین؟ماه چندم باردار شدین؟کیست نیاوردین؟؟همراه با داروی دیگه ای مصرف میکردین یا تنها؟

حین مصرفش جوش در اوردین؟؟

واقعا؟😯 باردار نشدین؟؟چاق شدین؟؟

نه باردار شدم نه چاق شدم😅

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

جواب گرفتین؟چه مدت استفاده کردین؟ماه چندم باردار شدین؟کیست نیاوردین؟؟همراه با داروی دیگه ای مصرف میک ...

ببین من مکانیسمشو واسه ت توضیح میدم کلی

باعث ترشح هورمون محرک میشه برای تخمک گذاری

دوره درمان داره بعد از ۵ تا ۱۰ روز مصرف تخمک گذاری اتفاق میوفته 

اگه بعد از سه دوره باردار نشی پزشکت عللای دیگه رو بررسی میکنه

نه 

گرگرفتگی و سردرد و تاری رو میتونه عوارض داشته باشه

کیست تا سه دوره ممکن نیست

..dental stu
چند ماه خوردین که باردار شدین عزیزم؟کیست نیاوردین؟حین مصرف جوش در میاوردین؟؟ با داروی دیگه ای مصرف ...

تنها بود فک کنم نهایت کنارش ویتامین ای یا دی خوردم.

یک ماه خوردم.

باید باامپول ازادسازی بزنی ک کیست نشه

من چون امپول نزدم کیست کوچیک داد

😂😂 پس هیچ تاثیری نداشته براتون 

نه🥴