2777
2789
عنوان

مستقل میشید؟؟

132 بازدید | 18 پست

سلام 

من یدونه بچم و بابام ب شدت با ازدواجم مخالف بود، پس از تلاش های بسیار راضی شد و ازدواج کردیم. بااینکه با همسرم مخالف بود،الان خیلی دوست شدن باهم. 

خونمون مدلی هستش ک یا یکم تغییر( اضافه کردن کابینت و گذاشتن گاز) راحت میشه دو خانواده ب صورت مستقل زندگی کرد. فقط حیاط مشترک میشه‌. 

ب نظرتون همینجا زندگی کنم برای یکی_ دو سال؟ 

بابامم چندین بار گفته و من گفتم نه، ولی قیمت خونه ها رو ک میبینم میگم خب همینجا بمونیم. همسرم هم صبح میره و غروب میاد خونه. روز اصلا نیست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیداسی من اصلاباهمچین آدمی ازدواج نمی‌کردم ک محتاج خونه پدرم باشه حالاک شماشدی حداقل دامادسرخونش ...

من گفتم همسرم محتاج خونه پدرمه؟؟؟ 

تاپیک رو درست بخونید و بعد نظر بدید

من گفتم همسرم محتاج خونه پدرمه؟؟؟  تاپیک رو درست بخونید و بعد نظر بدید

خوندم عزیزم 

اگه محتاج نیس می‌تونه براتون ی خونه اجاره کنه چرااصرارداری نگهش داری اونجا؟!

Dunyada olumden baskasi yalan
خوندم عزیزم  اگه محتاج نیس می‌تونه براتون ی خونه اجاره کنه چرااصرارداری نگهش داری اونجا؟!

تک فرزندم ،این بزرگترین دلیلمه، وقتایی ک دور هم جمع میشیم حتی برای چای، میبینم خونمون چقدر روح داره. منم برم سوت و کور میشه .خودم از اول راضی نبودم،  ولی فکر کردم دیدم شاید اینجوری بهتر باشه. یه سری دلایل مسخره دیگه هم هست ک اطرافیان از الان برای وسایل تحت اختیار من از الان نقشه کشیدن و مامانم ب شدت سادست و حرفشون رو اجرا میکنه. نمیخوام ب کسی بهای الکی بدم و فکر کنن میتونن بشن بچه این خونه 

خوندم عزیزم  اگه محتاج نیس می‌تونه براتون ی خونه اجاره کنه چرااصرارداری نگهش داری اونجا؟!

طولانی تایپ کردم شرمنده، این تعطیلات گذشته چیزهایی دیدم ک اعصاب نذاشته برام. دلم پر بود