کارنامه دبیرستان اش دیدم همش 20 و 19 و عکس اش خیلی کیوت بود
گفتم درس خون کی بودی یه جعبه پر از این چیزا داشت
چقدر زرنگ بوده
بلا، عکس دوستاش ام هست (باباش براش دوربین خریده بوده اون موقع
کاربران محترم لطفا از لفظ های محبت آمیز در ریپلای بپرهیزید استرپتوکوکوس_نومونیا اسم یه نوع باکتری عامل ذات الریه😊 هست کاشف اش گریفیت بوده (زیست ۳) . بابت عضو شدن سرزنش نکنید فقط همین جا برای درد دل. داشتم 😔........00..................
خاله من نمره دبیرستانش شده بود شونزده خورده ای ولی میگفت حکم نوزده بیست اون زمانو داشت
شاگرد اول مدرسه بود
من یه قانون جذبی ام. زندگیم تو مشتمه دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!
پس میگفتن اونموقع کسی ازین نمره ها نمیگرفته خاله من نمره دبیرستانش شده بود شونزده خورده ای ولی میگف ...
خیلی زنگ بوده منم کپ کردم
کاربران محترم لطفا از لفظ های محبت آمیز در ریپلای بپرهیزید استرپتوکوکوس_نومونیا اسم یه نوع باکتری عامل ذات الریه😊 هست کاشف اش گریفیت بوده (زیست ۳) . بابت عضو شدن سرزنش نکنید فقط همین جا برای درد دل. داشتم 😔........00..................