2777
2789
عنوان

دارن چیکار میکنن؟

96 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان.عزاداریهاتون قبول

اگر کسایی رو میشناسید که بچه دارنمیشدن و با قرص و دارو و آمپول و... از این قبیل بچه دارشدن و الان بچشون بالای ۲۰سال سن داره ممنون میشم بطور کلی یا حتی جزیی بگید اون بچه الان در چه حاله و چه شغلی داره و...یه اطلاعات مختصرمفید کافیه.متشکرم از همگی عزیزانی که پاسخگوهستند.🌹

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

سلام دوست من 

میدونم از تایپیکتون گذشته ،ولی چون دوبار تایپیک زده بودید 

جواب دادم 

اره عزیزم ،خواهر شوهر من بعد ازحدود ۱۴ سال باردار شد

و خدا بهش ی دختر و ی پسر داد 

دخترش الان نزدیک بیس و دو سالشه 

ولی دیپلم ک گرفت ،باباش نزاشت بره دانشگاه 

نمیدونم الان کلاس هنری چیزی میره یا نه 

پسرش ولی هنوز محصله 

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم      
سلام دوست من  میدونم از تایپیکتون گذشته ،ولی چون دوبار تایپیک زده بودید  جواب دادم  ...

سلام عزیزم.ممنونم که پاسخ دادید.برای من نوشت که تاپیک اصلا ثبت نشده.الان شما زحمت کشیدید گفتیدمتوجه شدم دوبار ثبت شده!.سایت خیلی خراب شده. صفحه اعلاناتم هم بهم ریخته.اگر ایراد نداره میشه بدونم اون دختر و پسر از لحاظ خلق و خو و گرایش به مذهب در چه حد هستن؟ 

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم.ممنونم که پاسخ دادید.برای من نوشت که تاپیک اصلا ثبت نشده.الان شما زحمت کشیدید گفتیدمتوجه ...

خواهش میکنم گلم 

والله شهر ما زندگی نمیکنند ،رفت و امدمون در حد سالی ی باره نوروزه ،دختره ،خیلی دختر خوبیه ولی ی کم ساده هس ک باباش نزاشت بره دانشگاه ، پسره ولی خوبه عادیه ،از نظر مذهبی ،معمولی هستن ،نماز نمیدونم ،ولی ظاهر و پوشش عادی هستن ،یعنی ن افراط در بیحجابی و ن چادر و حجاب

اهل ارایش نیستن مادر و دختر 

نمیدونم منظورمو درس رسوندم یا نه

امیدوارم کمکی شده باشه 

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم      
خواهش میکنم گلم  والله شهر ما زندگی نمیکنند ،رفت و امدمون در حد سالی ی باره نوروزه ،دختره ،خیل ...

خداخیرت بده عزیزم.بله متوجه شدم.ممنون از وقتی که گذاشتید..اسم کاربریت منو یاد کمد لباسا تو نارنیا انداخت.عاشقش بودم.دلم میخوادیکیشوداشته باشم برم توش😅

خداخیرت بده عزیزم.بله متوجه شدم.ممنون از وقتی که گذاشتید..اسم کاربریت منو یاد کمد لباسا تو نارنیا ان ...

خواهش میکنم عزیزم 

اره خودمم بخاطر علاقم ب اون فیلمه این اسمو گزاشتم 

خودم اصلان(شیره) کراشم بود ، 😅😅😅

خواهش میکنم عزیزم  اره خودمم بخاطر علاقم ب اون فیلمه این اسمو گزاشتم  خودم اصلان(شیره) ک ...

آخییی نه من ازدواج کردم که دیدمش خدارا شکر.وگرنه الان سر اصلان دعوامون بود😅😅😅خداحفظت کنه عزیزم.

آخییی نه من ازدواج کردم که دیدمش خدارا شکر.وگرنه الان سر اصلان دعوامون بود😅😅😅خداحفظت کنه عزیزم.

عزیز دلی 🥰❤

ن من مجردی دیده بودمش

ولی الان هم با اینکه شوهر دارم ،دوس داشتم بود و بغلش میکردم 

و اینکه ب شما  نمیدادمش 

ولی حق با شماس ،دعوا میشد 😂

من نمیخوامش.کمده رو بهم بدم کافیه😅

ادرس طب سنتی که دوستت میرفت واسه مریضیش چیه ؟

سلام عزیزم.کدوم طبیب منظورتونه؟ بابت چی بوده؟

نوشتی یکی از دوستام ام اس داره داروهاش قطع کرده رفته زیر نظر طب سنتی

عزیزم ایشون جنوب هستن.شما اگر تهران هستید یا قم طبیهای متبحری رو اونجا میشناسم آقای اسماعیلی قم هستن.آقای اسلامی پور تهران هستن.یه کلینیک طب سنتی هم کنار امامزاده عین علی زینعلی هست که شنیدم کارشون خوبه.توی شیراز هم یه کلینیک خوب شنیدم باز شده اگر خواستید میتونم اسمشو بپرسم حکیم زمانی هم نمیدونم کدوم شهرن ولی ایشون هم ظاهرا واردن.شمارشونو دارم. دوستم هم برازجان بودن و اگر اونجا بخواید باید ازشون بپرسم . حالا هر جور بفرمایید من خدمتتون هستم..ولی نگران نباشید درمان داره الحمدلله