2777
2789
عنوان

سوختگی باپودر موبر

254 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من پودر مو بر (واجبی) برای اولین بار استفاده کردم قسمت پایین حساسم داره میسوزه دارم میمیرم باد کرده و میسوزه حتی ادرار هم عذاب آور شده فردا هم وقت لیزر دارم چیکار کنم تا فردا خوب شم

وای حتما زیاد نگه داشتی ویتامین آد بزن فک نکنم فردا بتونی بری

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی فقط تحمل تحمل 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

وای قبل لیزر اصصصصلا نباید میزدی 

الانم روعن بنفشه اگر داری بزن نداری هم روغن زیتون 

یا نهایتا مرطوب کننده بزن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

فردا اون قسمت لیزر بگو نکنه تا خوب بشه 

اَسیر عشقِ حُسینم،اَسیر میمیرم.                                      به شوق کربلایش آخر میمیرم.                                          تا ابد هر چه خلفیه است به قربان علی                                       یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلَّ خَیْرٍ                                                     

دوستم تعریف می‌کرد واجبی زدم دستامو شستم که بشینم تا پنج دقه تلفن زنگ خورد مادرشوهرم بود نتونستم قطع کنم شروع کرد صحبت کردن منم داشتم می‌سوختم رفتم جلو پنکه پاهامو باز کردم باد بهش بخوره از بس میسوخت        

بعدش گفت پودر بچه زدم تا چند روز خوب شد