2777
2789
عنوان

خانومای یزدی لطفا بیاین

250 بازدید | 8 پست

سلام من میخواستم از دکتر بمانیان فوق تخصص آلرژی برای پسرم نوبت بگیرم تکمیل شده اگر کسی میدونه که داخل کلینیک بیمارستان مرتاض چه روزهایی میشنن و چطوری نوبت بگیرم  و اگه دکتر پوست خوب هم معرفی کنید ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=303085193]دکتر پوست ک نور بالا و شاه ولی رو دست نور بالا کسیو ندیدم تا الان[/QUOTEهزینه عصب کشی و دنون پر کردن یزد چقدره ؟چون شنیدم ارزوتر از بقیه جاهاس گفتم اگه ارزونتر دندونام درست کنم

ممنون عزیزم

خودمم پیشش رفتم درمان شدم

مشکل من جوش صورت بود ک پیش همه دکترا رفتم طب سنتی حجامت فلان چنان

مرحله اخر رفتم نور بالا یسری دارو داد گفتن مضره نخور و فلان من یه ماه خوردم دیه نخوردم

الان 8ماه میگذره هنوز جوش نزدم

من خدای جوش بودما از راخنمایی شروع کردم ب جوش زدن تا 23سالگی

برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️
[QUOTE=303085193]دکتر پوست ک نور بالا و شاه ولی رو دست نور بالا کسیو ندیدم تا الان[/QUOTEهزینه عصب ک ...

والا خواهرشوهرم تازگیا دو دندون عصب کشی کرد پر کرد روکش خوبم گذاشت تقریبادوازده براش دراومد

برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️