2777
2789
عنوان

کمک.کمک فوری.خانم های متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 31 پست
چه چیزایشش؟ چرخگوشت پارس خزر گرفتم فقط

من اتو هم گرفتم. چرخ سه کارش هم خوبه 

بقیه رو سامسونگ هست ،  پنکش هم خوبه 

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتو و آبمیوه گیری سه کاره پاناسونیک هر دوتا...چای‌ساز ساندویچ ساز چرخ گوشت دلمونتی خیلی ام راضی ام ...خردکن برای گردو مارک مولینکس ...میکسر و پلوپز میگل ...تستر داتیس...همزن گاسونیک ...جاروبرقی پاناسونیک ....یخچال دوقلو پارس ...سرخ کن بدون روغن فیلیپس ...همیناست از همه شونم فوق العاده راضی هستم و همشون رو با کلی تحقیقات خریدم 

اتو و آبمیوه گیری سه کاره پاناسونیک هر دوتا...چای‌ساز ساندویچ ساز چرخ گوشت دلمونتی خیلی ام راضی ام . ...

واقعا ممنونم عزیزم. همه لوازمی که گرفتی بکارت میاد؟ از کارامدبودنش راضی؟

همزن و ابمیوه گیری و... پاناسونیک؟ اصله یا الان تقلبیه؟

ی جایی توی شهرمون هستن وارد میکنه یواشکی😂

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
واقعا ممنونم عزیزم. همه لوازمی که گرفتی بکارت میاد؟ از کارامدبودنش راضی؟

اره من همشون مصرف میکنم خیلی ام خوشگلن ودوستشون دارم ولی من گوشکوب برقی ندارم و بنظرم مصرفی نیست هرچی بخوام میریزم میکسر میکس می‌کنه