2777
2789
عنوان

سونوی تشکیل قلب....

258 بازدید | 21 پست

دوستان اومدم سونو. برام دعا کنین استرس دارم.

لایک کنید برای سلامتی خودتون و خانوادتون آیت الکرسی میخونم.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۲۲مرداد باید برم .... انشاالله به سلامتی بگذره

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

هفته چندی ؟

هفته چندم باید برای سونو تشکیل قلب رفت؟

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

من ۳محرن ازمایشم مثبت شد ولی به من گفتن ۱۵مرداد.چرا آنقدر به من زود گفتن

اگه بری احتمالا هنوز قلبش تشکیل نشده استرس میگیری 

کلا دکترا زود میفرستن بنظرم بزار ۸ هفته ات بشه برو

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
با اون حالت برام دعا کن اسمم فاطمه همسرم مرتضی 

چشم عزیزم خدا به حق صاحب اسمت حاجت دلتو بده

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
استرس واسه چی آخه  آروم باش  چند هفته ای

هشت هفته.

نمیدونم شاید به خاطر سقطی که قبلا داشتم

انشاءالله.

همچنین برای شما❤