یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هفته چندی ؟ هفته چندم باید برای سونو تشکیل قلب رفت؟
الان داخل هفته شیش هستم ...هشت هفته باید بریم ...میشه هفت هفته و چند روز
آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
من ۳محرن ازمایشم مثبت شد ولی به من گفتن ۱۵مرداد.چرا آنقدر به من زود گفتن
نمیدونم...میخوای از تاریخ اولین روز آخرین پریودت حساب کن ببین چند هفته میشی
آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
الان داخل هفته شیش هستم ...هشت هفته باید بریم ...میشه هفت هفته و چند روز
اها ممنون عزیزم
من هفته پیش داخل ۵ هفته بودم رفتم گفت زود اومدی بهم گفت این هفته که داخل شیش هستم بیا
هفته شیش برای چی هست ؟
قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شهشکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم.
اها ممنون عزیزم من هفته پیش داخل ۵ هفته بودم رفتم گفت زود اومدی بهم گفت این هفته که داخل شیش هستم ب ...
هفته شیش هم میشه صدای قلبش و شنید ...ولی شاید یکم سخت بشه ...هفته پنجم قلب تشکیل میشه تپش هم داره ولی تا دو سه هفته شنیدنش سخته یا شنیده نمیشه واسه همون هشت هفته میرن که ناامید هم نشن ...تو احتمالا بری ساک جنین و اینارو ببینی فکر نکنم صدای قلبش و بشه شنید تو شیش هفته