2777
2789

اونای ک تحمل سروصدا یا حتی کوبیدن یا راه رفتن کسی ندارن پاشید بجای  اپارتمان برید خونه ویلایی ی باغی ی جهنمی زندگی کنید واله.کسی ک بچه کوچیک داره ک نمیتونه پاهای بچش زنجیر قفل کنه یا بزور ب نشستن مجبورش کنه..

دقیقا👌

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اینا رو همونا هم میگن که اگه میخواین سروصدا کنین و بچه پرسر و صدا دارین، نیاین آپارتمان، برین ویلایی

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

درواقع برعکس حرف شما درسته

کسی که بچه داره باید بره ویلایی بخره یا طبقه اول بشینه

مردم که به خاطر بچه شما نمیتونن عاصی بشن

اونی که سر و صدا ایجاد میکنه مشکل داره نه کسی که بی سر و صداست

خواهر من نوزاد داره الان خونشون رو دارن تحویل میدن و دنبال طبقه اول هستن

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):

بچه های من پنج و دوساله هستن تو خونه ویلایی بودن.الان ۱۶روز مسافرت تابستونه اومدیم تو خونه ک مال خودمونه سه طبقه شخصی سازه.قبلا رهن دادیم از رهن دراوردیم.ما طبقه سوم هسیم.تو این چن روز همسایه پایینی شاکیه.پسر دوسالم میدوه.یا ذیر میخابن.زیادم اهل بدو بدو نیستن.زنگ ب شوهرم ساعت یک شب زده ک بچه ها بخوابنید صدای پاشون میاد.اخه ما حالا پنج ساله بزور حالی کنیم ندوه .دوساله نمیتونیم شب ک میشه پسرم شوهرم با کتک میخوابونه یا مجبور ب خواب میکنه.بنظزتون پسر دوسالم چقد بایذ صدای پاش قوی باشه ک ادم نچاز خواب بپرونع.عضبی شدیم بنظرتون چیکار کنم؟برم باهاشون بخث کنم.کلا ی ادم نفهمه میدونیم با کل طبقات و ادماش رابطه خوبی نداره.ماهم با کسی ارتباط نداریم.ولی باید درک کنه مردیکه نفهم

عزیزم من هیچوقت ازصدابازی بچه هااذیت نمیشم ولی موقع خونه گرفتن جای ساکن شوکه خانواده دیگه م بچه کوچیک دارن اونوقت شرایطودرک میکنن.املاکیاددرست حسابی که میری مثلامیگن این اپارتمان همه زوج بدون بجه ن این اپارتمان مجرداهستن یاهمه بچه خردسال دارن اینطوری مشکلی باهمسایه هانداری