2777
2789
عنوان

از یک قائمشهری کمک میخوام هست؟

200 بازدید | 16 پست

کسی قائمشهری هست داخل سایت

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان بفرما.قایمشهری نیستم ولی اونجا زندگی میکنم

مرسی کجای قائمشهر هستید می تونید برای کارو انجام بدین 

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
کارتون چی هست.ببینم در توانم هست یا نه

می خوام از مدرسه دانشمند که در خیابان 16 متری هست دور میدان علی یک کتابی رو برام پست کنید هزینه پست و حق الزحمه این کارو براتون ارسال می کنم

می خوام از مدرسه دانشمند که در خیابان 16 متری هست دور میدان علی یک کتابی رو برام پست کنید هزینه پست ...

اگر عجله ندارین من الان اومدم خونه مامانم.رفتم قایمشهر براتون انجام میدم.احتمالن هفته دیگه بشه

اگر عجله ندارین من الان اومدم خونه مامانم.رفتم قایمشهر براتون انجام میدم.احتمالن هفته دیگه بشه

ممنونم هر وقت اومدین پیام بذارین نه عجله ندارم این کتاب دو ماه حاضر شده اما نتوستم برم قائمشهر الان تهران زندگی می کنم کسیو داخل مازندران ندارم. 

کتاب داستانه که داستان پسرم داخلش چاپ شده

عزیزم براتون درخواست دوستی فرستادم خوشحال میشم قبول کنید

باشه عزیزم رفتم قایمشهر براتون پیام میدم.میخواین شمارتونو برام بفرستین

شماره براتون خصوصی فرستادم وای اصلا باور نمی کردم داخل سایت کسیو پیدا کنم که قبول کنه😘

خواهش میکنم اتفاقن بهمون نزدیکه .پست هم نزدیکه مدرسه هست

نه فک نکنم آنجا پست داشته باشه من ندیدم. 

نه منظورمه اینه راهی نیست .روبروی ایستگاه راه اهن پسته

اوکی بعدا با هم هماهنگ می کنیم با مدرسه هم به موقع هماهنگ می کنم که مشکلی پیش نیاد