2777
2789
عنوان

مادر سمی

413 بازدید | 16 پست

از وقتی یادم میاد بهم محبت نکرده یا اگر محبتی کرده کلی منت گذاشته و عذاب وجدانم داده .اجازه نمی‌داد دوستی داشته باشم ب هیچ وجه .فقط تو خونه تنها بودم چون پدر و مادرم هر دو سرکار بودن  یا اگر دوستی داشتم اونقدر پیش دوستم یا دوستای خودش یا همسایه ها منو مسخره میکرد میگفت دست پا چلفتی در صورتیکه همه کار می‌کردم مثلا برا خودم و برادرها غذا گرم میکردم یا نظافت خونه .یا با دوستام منو مسخره میکردن و میخندیدن .این کاراش از ۶ سالگی من شروع شد .من تنها دختر خانواده بودم .اینکاراش تا ۲۶ سالگی من ادامه داشت .الان هم همین کاراها رو میخواد با دخترهای من انجام بده میگه دختر تو کتک بزن یا دعوا کن آخه دختر ی ساله رو چرا اینجور کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=303061632]چرا واقعا قطع رابطه نمیکنی  من کردم الان راحتم سعی میکنم اما واقعا سخته من هیچ دوست و آشنایی ندارم بخاطر مادرم هیچ کس با ما رفت و آمد نداره فقط،ی دایی دارم همین 

حالا تو خوبه خوشبحالت ازدواج کردی از دستش راحت شدی،بعضی پدر مادرا یزید و شمر و ابن زیادن،از اوناام بدترن،نمیدونم چرا بلد نیستن رفتار کنند بچه میارن،یه بچه رم بدبخت و بیچاره میکنن،نمیدونم آدم ندار این همه بچه برا چیش بوده مثل مرغداری،نه تونستن بچه ای تامین کنن نه چیزی

[QUOTE=303061632]چرا واقعا قطع رابطه نمیکنی  من کردم الان راحتم سعی میکنم اما واقعا سخته من هیچ ...

عزیزم هرکسی که بدونی باعث رنجشت میشه کناربزار حتی اگه مادرت باشه من ۶ماه یه بارم نمیرم خونه مادرم تویه شهرهستیم البته من مادرم قلبا دوستمون داره ولی بلدنیست درست رفتارکنه

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

[QUOTE=303061632]چرا واقعا قطع رابطه نمیکنی  من کردم الان راحتم سعی میکنم اما واقعا سخته من هیچ ...

منم کسیو ندارم با هیچکس رفت و آمد ندارم دست دخترمو می‌گیرم میبرمش پارک خانه بازی با شوهرم میرم گردش 

فامیلامم یکساله ندیدم با خانواده شوهر هم محدودم