سلام بچه ها امروز سونو دادم ۷هفته بودم همهچی اوکی بود جنین دیده شد ولی دکتر نتونست صدای قلبشو بذاره گفت قلبی نمیبینم، تو سونو سن حاملگی روز زده ۶هفته و ۱روز،با نظرتون دیگه تشکیل نمیشه؟؟؟دوستم تو ۵هفتگی واسش تشکیل شده
اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه پنج هفتگی فثط ساک خالیه ،قلب هست ولی صداشو تا سونو ان تی پخش نمیکنن منم هفت هفته رفتم قلب داشت دادم دکتر از صفحه برام فیلم گرفت ضربان داشت ولی صداشو برام نزاشتن تا سونو ۱۲ هفتگی ۹ هفتگی یه سونو دیگه بده ببین ضربان داره یا نه
من شش هفته و چهار روز بودم رفتم گفت قلبش هست ولی صداش خیلی ضعیفه سونو رو بردم پیش پزشک نگاه کرد گفت خوب شش هفته و چهار روزی کاش میموندی چند روز دیگه میرفتی قلبشم تشکیل میشد بعد تا آخر سونو خوند گفت عه قلبش هم ک تشکیل شده ک. اینو گفتم ک بدونی از نظر پزشکی تو شش هفته و چهار روز قلب احتمالا تشکیل نمیشد . پس نگران نباش ایشالا تشکیل میشه
اخه گلم ۶ هفته هم هنوز زوده که ،بزار ۹ هفته برو ساکت خالی نیست جنین داره دیگه نگران نباش استرس نداشته باش بزار قلبش تشکیل بشه استرس بدترین چیزه تو بارداری آرامش داشته باش قران واسش بخون ۹ هفتگی برو سونو رو تاریخ سونو برو نه رو تاریخ پریودت