2777
2789
من مالیات هستم  ولی مصاحبه ها جز بخش تخصصی اکثرا یکیه

۴تا اتاق رفتیم ،اولی سوالات ریاضی بودپشت سیستم حل کردیم ،بعدش اتاق گزینش ک چیزخاصی نبود،بعدش اتاق روانشناس ک ۱۲تاموقعیت برامون گفت واینکه ماباید حل مسئله میکردیم،اتاق اخرهم تست هوش ورنگ وسوالات روانشناسی بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمون ۱۵اردیبهشت بود ،من برای مصاحبه رفتم

از دیپلمم میگیرن؟

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇

این کارهم برام بحث مالیش مطرح هم روحیه ام 

من هشت سال بود فارغ التحصیل شده بودم برا استخدامی که میخوندم اشک میریختم پای کتابا چون حالیم نمیشد 

خدا خواست قبول شدم ، توکل به خدا جزوه مصاحبه هم خوندم انشالله هرچی خیر هم برا من هم برا تو 

دقققققیقا حال تو رو میییییفهمم منم تو همین شرایطم  تازه من شوهرمم یک جورایی ولم کرده منم و دو ...

من شوهردارم ولی بیکاره ،منم دوتابچه دارم توخرجشون موندم ....واقعا اگه نشه شکست بدی میخورم،انشالله هرکس که نیازداره حقش هس به حاجت دلش برسه انشالله شماهم چندوقت بعد خبرقبولیتون روبدین خدابه بچه هامون رحم کنه

من شوهردارم ولی بیکاره ،منم دوتابچه دارم توخرجشون موندم ....واقعا اگه نشه شکست بدی میخورم،انشالله هر ...

برات درخواست دوستی میدم هر کدوم قبول شدیم به هم خبر بدیم از صمیم قلب از خدا می‌خوام قبول بشی 😘شوهر من وضع مالی خیلی خوبی داره رفته و زن صیغه کرده نمی‌خوام به خاطر پول تحت فشار باشم برا همون دلم میخواد رو پای خودم وایستم 

برات درخواست دوستی میدم هر کدوم قبول شدیم به هم خبر بدیم از صمیم قلب از خدا می‌خوام قبول بشی 😘شوهر ...

باشه عزیزم ،انشالله که هم قبول بشی هم شوهرت سرش بخوره به سنگ قدرتو بدونه انشالله خونتون سرشارازشادی بشه جوری که همه غصه هاتو فراموش کنی بچه هات غرقدرخوشبختی بشن وبه مادرشون افتخارکنن

باشه عزیزم ،انشالله که هم قبول بشی هم شوهرت سرش بخوره به سنگ قدرتو بدونه انشالله خونتون سرشارازشادی ...

دورت بگردم مرسی از دعای قشنگت🥲😔

و چقدر شیرین میشه اول تو خبر قبولی تو‌ بهم بدی 

بعد من 

چون مصاحبه من تقریبا آخر مرداد