الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۱۸ سالمه🧚♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷♀️🍇
من شوهردارم ولی بیکاره ،منم دوتابچه دارم توخرجشون موندم ....واقعا اگه نشه شکست بدی میخورم،انشالله هر ...
برات درخواست دوستی میدم هر کدوم قبول شدیم به هم خبر بدیم از صمیم قلب از خدا میخوام قبول بشی 😘شوهر من وضع مالی خیلی خوبی داره رفته و زن صیغه کرده نمیخوام به خاطر پول تحت فشار باشم برا همون دلم میخواد رو پای خودم وایستم
برات درخواست دوستی میدم هر کدوم قبول شدیم به هم خبر بدیم از صمیم قلب از خدا میخوام قبول بشی 😘شوهر ...
باشه عزیزم ،انشالله که هم قبول بشی هم شوهرت سرش بخوره به سنگ قدرتو بدونه انشالله خونتون سرشارازشادی بشه جوری که همه غصه هاتو فراموش کنی بچه هات غرقدرخوشبختی بشن وبه مادرشون افتخارکنن