2777
2789
عنوان

با خواهرم چیکار کنم😑؟؟

343 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من متاهلم و یه خواهر دارم که 14 15 سالشه و خیلیم باهم رفیقیم این بچه سر و گوشش می جنبه گوشی داره با هزار نفر میچته،،،،الان امروز گفت میخوام بیام خونتون گفتم خب باشه خوش اومدی..اصن نمیاد خونمون تعجب کردم بعد از چند ساعت گفت راستی اگه من بخوام برم سر قرار هوامو داری😑😑😐میترسم یواشکی بره سر دیت بنظرتون چجوری باهاش رفتار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنش برای اینکاراخیلی کمه من باشم همراهیش نمیکنم

موافقم

تو این سن هیجانی عمل میکنن 

بعضی پسرهای الانم خیلی لاشی هستن باعرض معذرت

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

آگاهش کن

بعدا ممکنه بگه من عقل نداشتم تو چرا منع نکردی منو

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اینکارش که اشتباس ولی چون خواهری باید پشتش باشی ولی نه توی این کار به نظرم قبول نکن این درست نیست عاشق میشه بعد پسره ولش کنه گرفتار میشه یا کم کم میرن رابطه ای بگیرن تو ازدواجش بفهمن تاثیر میزاره و بدبخت میشه

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 

باهاش همراه شو، کم کم هدایتش کن، مثلا بهش بگوبا فلانی اینجور صحبت کن، سعی کن اول کم کم از تعداد دوستاش کم کنی و بعد یادش بدی با بقیه پسرا چجوری صحبت کنه و تا چه حد وارد رابطه بشه، توی خطرها بهش هشدار بده. امرو نهی نکن. 

فقط با مهربانی و گوش دادن به حرفاش میتونی کمکش بکنی وگرنه اون ب کارش ادامه میده پس بزار اطلاع داشته باشی بلکه دلسوزانه راهنماییش بکنی

کاربری مرد🙏کیا ۳۶۵ سابق...              t.me/alimoeini365

ببین همراهیش کن دنیا دوروزه بزار همیجوری زندگی کنه اگ بد رفتاری کنی باهام دور از چشم ت ی کارایو میکنه پس همیجوری باهاش رفیق باش بدونی چیکار میکنه چیکار نمیکنه