2777
2789
عنوان

لطفا یه دکتر خوب توی مشهد واسه پوست بچه ام بگین لکه های سفید دراورده

| مشاهده متن کامل بحث + 7758 بازدید | 53 پست
منم دیگه نمیدونم چکارکنم شاید ببرمش نمونه برداری کنن از پوستش هرروز لکه های جدید میبینم 

خدااااا😭😭😭😭دارم دق میکنم زینب من امروز عصر دوباره میبرم دکتر پماد الیدل تموم شد و هیچ جوابی نگرفتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدااااا😭😭😭😭دارم دق میکنم زینب من امروز عصر دوباره میبرم دکتر پماد الیدل تموم شد و هیچ جوابی نگرف ...

سلام عزیزم ببخشید من دیر اومدم جوابتو دادم چی شد پسرت لکه هاش خوب شدن؟ دکتر چی گفت بالاخره

سلام عزیزم ببخشید من دیر اومدم جوابتو دادم چی شد پسرت لکه هاش خوب شدن؟ دکتر چی گفت بالاخره

سلام دختر منم این مشکل رو داره میشه لطفا بگین پسر گلتون بهتر شده یا نه....دختر منم خط سفید روی شکمش داره

سلام دختر منم این مشکل رو داره میشه لطفا بگین پسر گلتون بهتر شده یا نه....دختر منم خط سفید روی شکمش ...

سلام نه متاسفانه خوب نشده دیگه هم دکتر نبردمش ازبس بردم دکتر بریدم. 

سلام نه متاسفانه خوب نشده دیگه هم دکتر نبردمش ازبس بردم دکتر بریدم.

سلام عزیزم

لکه های بچه شما بهتر شد از دختر من گفتن پیسی نیس بالامپ وود دید ولی همچنان داره زیاد میشه دیوونه شدم همه جا را دارم لک میبینم توروخدا جواب بدین

سلام عزیزم شما به نتیجه ای رسیدیم لکه ها خوب شدن یا نه

سلام عزیزم خوب با لامپ دیده گفته پیسی نیست خیالت راحت باشه

۱. مصرف شیرینیجات و هر چیزی که شکر داره رو براش محدود کن

۲. مرتب پوستش رو با لوسیون بدن کودکان مارک پاپانو خوبه چرب کن مخصوصا بعد از حمام

۳. روغن حیوانی گوسفند رو لکه ها بزن ببین بهتر میشه یا نه

کجای بچه تون لک داره؟ میشه توضیح بدین و چون با لامپ وود دیدن و گفتن پیسی نیست میشه یک عکس از لکه برای من بفرستین ممنونم

سلام عزیزم خوب با لامپ دیده گفته پیسی نیست خیالت راحت باشه۱. مصرف شیرینیجات و هر چیزی که شکر داره رو ...

پس چرا زیاد میشه یعنی لکه جدید میزنه

دیگه مهم رد داده

مرتب چرب میکنم دکترم گفت پوستش خشکه

پس چرا زیاد میشه یعنی لکه جدید میزنهدیگه مهم رد دادهمرتب چرب میکنم دکترم گفت پوستش خشکه

بخدا نمیدونم دلیلش چیه باور کن خود دکتر ها هم نمیدونن

مشکل من یک ماه و تیم بعد از ابنکه دستگاه تصفیه آب خونگی توی آشپزخونه گذاشتبم شروع شد من میگم شاید از اونه قطعش کردم خدا رو شکر از وقتی قطعش کردم لکه حدید نزده ....نمیدونم والا من دبگه روانی شدم بس که فکر کردم شاید از حساسیت باشه!

با پماد کلوتریمازول چرب کردین تا حالا؟ یکی بود میگفت مدتها دکترها براش تشخیص پیسی دادن حتی نوردرمانی رفته بعدا مشخص شده قارچ بوده

پماد هیدروکورتیزون یا فلئورسینیلون رو امتحان کنین شاید جواب داد

بخدا بیشتر دکتر های پوست هم نمیتونن تشخیص بدن اینقدر خودشون رو درگیر کسب درامد از طریق زیبایی کردن که یادشون رفته وظیفه اصلی شون درمان بیماری های پوسته!

نگفتین کجای بدنش لکه زده؟