2777
2789

پسرم یکسالشه لکه های سفید دراورده داره بیشتر میشه هردکتری بردم جواب درست بهم نداده لطفا یه دکترخوب معرفی کنین و اگه تجربه دارین راهنماییم کنین دلم داره میترکه ازبس غصه خوردم نکنه پیسی باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمن مثل بچه شماست بیابن تجربتون بگین لطفن

سلام عزیزدلم ببخشید ک دیر جواب دادم انلاین نشده بودم.‌من پسرم تحت نظر دکتر یزدان پناه هست و بهم گفت پیس نیست و خال یا ضایعه پوستیه اما خوب نشده هنوز و من نگرانم. دکترش بسیار دکتر حاذقیه و خیلی شلوغه نوبتاش هر ۵ ماهه بهم گفت حتی زیر لامپ وود نبر بچه رو بهت اطمینان میدم پیسی نیست فقط گفت چربش کن شاید پاک نشه لکه ها حتی ولی امیدم بخداس انشالله ک پاک میشن

سلام عزیزدلم ببخشید ک دیر جواب دادم انلاین نشده بودم.‌من پسرم تحت نظر دکتر یزدان پناه هست و بهم گفت ...

مرسی گلم لکه های سفید پسرشما چقدره ؟ب من دکتر پماد الیدل داده و شب و روزم گریس😭😭😭😭😭😭

مرسی گلم لکه های سفید پسرشما چقدره ؟ب من دکتر پماد الیدل داده و شب و روزم گریس😭😭😭😭😭😭

منم مثل توام همش گریه میکردم مریض شدم ناراحتی اعصاب گرفتم ولی ازوقتی دکترش گفت پیسی نیست یه مقدار خیالم راحت ترشد. لکه های پسر من یه لکع بزرگ روی گردن و شونه هاشه. روی دستش و پاش هم هست. دکتر محمد جواد یزدان پناه دکتر پسرمه 

منم مثل توام همش گریه میکردم مریض شدم ناراحتی اعصاب گرفتم ولی ازوقتی دکترش گفت پیسی نیست یه مقدار خی ...

سلام عزيزم ببخشید لکه های پسر شما چطورین؟چقدر بزرگن و چه اندازه سفیدن؟

سلام عزيزم ببخشید لکه های پسر شما چطورین؟چقدر بزرگن و چه اندازه سفیدن؟

کله گردنش خیلی بزرگ و پراکنده اس تا روی شونه اش هم کشیده شده روی لپش اندازه ۲ تا سکه است و چندتا لکه کوچولو و روی دست و پاش چندتا خط سفید.واضح دیدع میشع 

کله گردنش خیلی بزرگ و پراکنده اس تا روی شونه اش هم کشیده شده روی لپش اندازه ۲ تا سکه است و چندتا لکه ...

ممنون که جواب دادید انشالله خدا سلامتی بده.دکتر نگفت علتشو چیه اگه ویتیلیگو نیست؟

ممنون که جواب دادید انشالله خدا سلامتی بده.دکتر نگفت علتشو چیه اگه ویتیلیگو نیست؟

فدات بشم عزیزم.دکتر گفت خال هستن یا شایدم حساسیت اما خب دوباره امروز دیدم یه خط سفید روی شکمش بوجود اومده مثل جای زخم. متاسفانه خوب نمیشه و هی دارع زیاد میشه به حرف دکترا هم اعتمادی نیست وگرنه نباید بیشتر میشد