2777
2789
عنوان

نمیدونم درسته یاغلط

1138 بازدید | 32 پست

شاید خیلیاتون تاپیکهای منو دیده باشید۔

من یک زنم که بتازگی همسرم رو از دست دادم 

همسرم بیمارشد،هر دعایی بلد بودیم خوندیم،گوسفند کشتیم،کلی نذر و نیاز کردیم، همه فامیل باهم دعا میکردن،اما

نشد ۔نشد و نشد و از بین ما رفت۔

وقتی رفت بیشتر به این فکر میکردم که کمتر دعا کردم کمتر از ائمه خواستم که شفا بهش بدن۔کمتر نذر و نیاز کردم،ولی بعد هفت ماه به این نتیجه رسیدم

خانم ها 

شوهرم عمرش بدنیا نبود،تقدیر خدا این بود که از پیش من بره و من تنهایی پسرم رو بزرگ کنم و به رشد و تعالی برسم۔،از بیماری ها نترسید همه اتفاقات که برامون میفته از جانب خداست۔چه بد و چه خوب،باید دوست داشته باشیم هر چیزی رو که از جانب خدا برامون مقدر شده۔حرفی که همسرم موقع فهمیدن بیماریش گفت این بود که خدا بهم این بیماری رو داده و من هیچ اقدام اشتباهی انجام ندادم که باعث تشدید بیماری بشه۔راست میگفت همیشه ورزش میکرد وب تناسب اندامش اهمیت میداد و تغذیه خیلی براش مهم بود۔اما خدا این داستان رو برای زندگیش در نظر گرفته بود۔بیمارستانها پراز مریضن مگه اون مریضا دل ندارن یا کافرن۔

باید شاکر بود بخاطرهمه داده های خدا به زندگیمون۔شاید سرطان اسمش ترسناک باشه اما یه نوع رنجه که خدا توان تحمل اون رنج رو تو هر انسانی که مبتلا میشه دیده۔

دنیا محل گذره هر کسی بارش سبکتر عبورش راحتتر

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

خدا بیامرزتش چن سالش بود شوهرت.  کی فوت شد😔  خدا صبر بده

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم

امیدوارم سایه‌ات همیشه برای پسرت مستدام باشه

روح همسر بزرگوارت شاد

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
خدا بیامرزتش چن سالش بود شوهرت.  کی فوت شد😔  خدا صبر بده

۳۸سالش بود۔

سال قبل فوت شده

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
عزیزم امیدوارم سایه‌ات همیشه برای پسرت مستدام باشه روح همسر بزرگوارت شاد

ممنونم۔امیدوارم شما هم همیشه شاد و سلامت باشید

اردیبهشت سال قبل پدرم و ازدست دادم از وقتی که فهمیدیم سرطان دارع تا رفتنش بیست روز هم نکشید کلا پنجاه روز اینا درگیر بود اوایلش که اصلا نمی‌دونستیم فکر میکردیم کروناس بعد اونم آزمایش، این بیمارستان ، اون بیمارستان ، اما حتی درمان رو شروع نکردن باورم نمیشد جلوی چشمم بود هر لحظش که داشت ضعیف تر میشد من از سرطان فقط اسم شنیده بودم اصلا فکرشم نمی کردم که یه روز به چشمم ببینم ، انقدررررر دعا انقدررررر خواهش و التماس کردم از ائمه انقدررررر قسمشون دادم من خیلی به دعا اعتقاد دارم اینکه حضرت فاطمه رو به حسنیش قسم میدادم امام رضا رو به جوادالئمه قسم میدادم حضرت ابوالفضل رو به حسین قسمش دادم حضرت زینب رو به فرق شکافته ی علی قسم دادم مطمئنننن بودم که جواب میگیرم همه ناراحت بودن همه ناامید بودن من بدم میومد میگفتم خوب میشه چرا ناراحتین چرا ناامیدین توروخدا امیدتونو از دست ندین ولی رفت هیچکس صدامو نشنید هیچکودومشون جوابمو ندادن اما دلم نمیاد ازشون دلخور باشم مطمئنم به خاطر اون تک تک یا حسین هایی که گفتم امام حسین پدرم و شفاعت می‌کنه میدونم ثوابش اون دنیا بهش میرسه

تمام من برای تو ، تویی که جان من شدی

میدونم مرگ حقه همه می‌میریم هممون قراره همدیگه رو ببینیم دوباره، این دنیا کوتاه تر و فانی تر از اون چیزیه که فکرشو بکنیم میدونم زیاد نمی‌گذره که منم میرم پیشش میبینمش اما دلم براش خیلییییی تنگ میشه دوس دارم وقتی میرم خونش ببینم سرجایش همیشگیش نشسته دوس دارم بازم واسم حرف بزنه داستان بگه نصیحت کنه از اون دنیا حرف بزنه دلم واسه حرف زدنش تنگ شده هرچقدر می‌خوام منطقی فکر کنم نمیتونم دوس ندارم کفر بگم گله شکایت کنم که چرااااا رفت ، اما نمیتونم ، نمیتونم باور کنم که دیگه نیست که دیگه یتیم شدم تو جوونی خیلییی حسودیم میشه به کسایی که پدر دارن چقدررررر دلم واسش تنگ شده 

تمام من برای تو ، تویی که جان من شدی

دوست عزیز 

برات صبر و آرامش طلب دارم 

الهی فدات شم 

اونجاش ک گفتی خودت باید تنهایی پسرت رو بزرگ کنی عمیقا دلم آتیش گرفت 

الهی خدا عمر باعزت بده بهت 

تسلیت میگم 

خدا خودش بهت کمک کنه و بتونی سربلند بیای بیرون 

قربونت برم من اگه تو تاپیک نگار چیزی در خطاب شما گفتم 

فقط میخواستم نگار با دیدن کامنت شما ناراحت نشه 

توروخدا از من دلخور نشی 

اخه خودت دیدی نگار جقدررر بی تاب بود چقدررر ترسیده بود 

گفتم ممکنه کامنت تو رو ببینه بعد بیاد تاپیک هات رو ببینه و بترسه 

گناه داره خیلی این روزا ب فکرشم 

خدا ب شما توان و صبر بده خیلی سخته 

امیدوارم اروم باشی گلم 

استارتر الان رفتم باز نگاه کرذم 

دیدم من اصلا اشتباهی شما رو ریپلای کردم 

میخواستم اون خانمی ک عنوان کرذن همسر شما فوت رو ریپلای کنم 

ببخش منو 

فدات شم الان خیلی ناراحتم خدا کنه برای شما سوتفاهم نشه 

من اصلا حاضر نیستم کسی ازم دلخور بشه 

قربونت 

خدا کمک حالت باشه 

خدا پسرت رو برات نگه داره 

دوست عزیز  برات صبر و آرامش طلب دارم  الهی فدات شم  اونجاش ک گفتی خودت باید تنهایی ...

مم اتفاقا خیلی پیگیر نگار هستم چون واقعا دارم خودم رو میبینم تو روزهای قبل۔

کاش یه نفر هم بود اون روزها همین حرفها رو بهم میگفت کاش ینفر بهم میگفت الان که هست قدر لحظات رو بدون۔

کاش همون موقع میفهمیدم قرار نیست حاجت گرفتن از خدا خوب شدن همسرم باشه۔

کاش و هزاران کاش دیگه۔

دوست عزیز بیماری سرطان خیلی بهبودی سختی داره درمان یه روز و دو روز نیست۔بعضی افراد بودن تو بیمارستان که چهارماه بود بستری بودن برای درمان۔

میدونم مرگ حقه همه می‌میریم هممون قراره همدیگه رو ببینیم دوباره، این دنیا کوتاه تر و فانی تر از اون ...

گاهی باید قبول کرد که همیشه شفا گرفتن خوب شدن و موندن تو این دنیا نیست

ماهم خیلی دعا و نذر کردیم ولی نشد

خدا بهتون صبر جمیل بده صبری که از لحظه لحظه اش لذت ببری۔نصیب هر کسی نمیشه این نوع صبر اما امیدوارم شامل حالتون بشه

مم اتفاقا خیلی پیگیر نگار هستم چون واقعا دارم خودم رو میبینم تو روزهای قبل۔ کاش یه نفر هم بود اون ر ...

عزیزدلم کاملا درست میگی 

چقدر منطقی و متین هستی 

حتما میتونی جای خالی پدر رو برای پسرت پر کنی 

عزیزم توکل ب خدا 

آن شالله شوهر نگار خوب بشه 

خداکنه اون نوع حاد رو نداشته باشه 

بازم از شما معذرت میخوام اگر دلخور کردمتون 

عزیزم خدا مراقب شما و پسرت 

روح همسرت در آرامش 

میدونی چیه آدمایی مثل شما ک تحمل دارن و اینقدررر محکم هستن کمه 

و خداروشکر تو اینقدر منطقی هست خوبه !! شاید نگار اینطوری نباشه