2777
2789
عنوان

این کاری که دخترم با من کرد ...

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری این واست درس عبرت شد همه زندگی وآرزو وجوانیتو واسه بچه خرج نکنی الویت زندگیت اول خودت باشی الان که بچس فردا روز که بره پی زندگیش بیشتر سراغتو نمیگیره نه فقط دخترشما همه بچه ها همینن

منم بچه بودم هرچی مامانم التماس کرد نرو خونه ی مامان بزرگ من رفتم ..یه ماهی اونجا بودم 🤣 ولی وقتی ب ...

منم یک سال رفتم بچه ی عموم شدم چون عموم بچه دار نمیشد والا مامانم از خداش بود که من رفته بودم 😅😅

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅

منم دخترم ۶ سالشه،ولی اگر جای شما بودم حالا که می اومد غرق در بوسش می کردم و می گفتم دلم برات تنگ شده بود و جملات احساسی دیگه، از اون طرف اون ۲ روزی که نبود رو به کارهای مورد علاقم می رسیدم.

من انقدری که از جمله شما که گفتی دلت مثل سنگ شده تعجب کردم از کار اون بچه تعجب نکردم 

ببین میفهمم دوست داشتی با هم صحبت کنین یادت باشه این یه درخواست طبیعی هست

ولی اون بچه الان فقط به فکر بازی و ماجراجویی و این چیزاست نمیشه ازش توقع منطقی عمل کردن رو داشته باشی 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
من زنگ زدم اصلا نیومد حرف بزنه میدویید این طرف و اونطرف

وای خدا من دلم براش غش رفت🥺🥺 لابد بهش خوش میگذشته تو رو خدا بی خیال بچه ست سنش خیلی کمه

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅