2777
2789

الان تو حالتیم که زندگی بی معنی و پوچه

انگار ته خطم 

انگار وجود دارم ولی ندارم

فکر می کنم یچیزی درونم که انرژیمو جذب میکنه و همشو قورت میده

بجاش درد رو توی بدنم‌پخش میکنه

درد ندارم ولی واقعا درد دارم 

از قفسه سینم تا تموم وجودم میزنه بی حسم میکنه

درد جسمی نیست می دونم شایدم باشه نمی دونم

انگار ک ی لیوان ک داره سرریز میشه

انگار‌ک اکسیژنای فضای اطرافم دارن تموم میشن

انگار که اخرشه و دارم‌میمیرم

میدونم نمیمیرم و زندگی جریان داره ولی دوست ندارم این اتفاق هم بیفته 

دلم هیچی نمیخواد 

خستم

شاید دلم خواب طولانی بخواد یا ی ذهنی ک همه چیو فراموش کرده

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

اگر برات مقدوره با یه روانشناس خانم حضوری صحبت کن . 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر برات مقدوره با یه روانشناس خانم حضوری صحبت کن . 

امیدی ندارم بهتر بشه وگرنه انجام میدم 

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
چه خوب توضیح دادی منم همینم هیچ انگیزه ای ندارم خستم خسته

متاسفم‌که حرفامو درک میکنی :)

چون یه جا موندی سعی نکن بشینی فقط فکر کنی یه جا موندن آدم افسره بی حال میکنه یه وقتها اگه کاری می تو ...

شنا میرم تو هفته

برنامه نویسی و طراحی‌سایت کار میکنم

نقاشی میکشم 

فیلم و سریال میبینم

بازی می‌کنم

ولی چیزی بهتر نمی شه 

توی تایم‌دانشگاهم همین بودم

امیدی ندارم بهتر بشه وگرنه انجام میدم 

بهتر میشی. 

الان ممکنه تو مهارت یه کاری رو داشته باشی که من نداشته باشمش. مثلا تو آشپزیت عالی باشه ولی من نتونتم، چون هیچیش رو نمیدونم ازش زده میشم و امیدی ندارم بتونم انجامش بدم و از پسش بر بیام. یجورایی خودداری میکنم تو نشونم بدی ...

اما در واقع باید کمک بگیرم تا بتونم از پسش بر بیام . 

برای شما هم همینه، روانشناس در خصوص روان انسان مطالعه کرده، میدونه مشکل از کجاست و باید چکار کرد. بخودت کمک کن♥️

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

متاسف چرا؟؟

چون حرفای قشنگی نیست

حسای خوبی نیست

اینکه داری درک‌میکنی‌یعنی  عذابی ک‌من دارم‌میکشم‌رو توهم‌میکشی

و از برای عذاب کشیدنت متاسفم

بهتر میشی.  الان ممکنه تو مهارت یه کاری رو داشته باشی که من نداشته باشمش. مثلا تو آشپزیت عالی ...

اخه  احساس میکنم‌روانشناس خوب پیدا نمی‌کنم‌

چند باری با ‌روانشناس حرف زدم دارو هم مصرف کردم ولی یجای کار‌میلنگه با هیچکدومشون خوب نشدم هنوز

چون حرفای قشنگی نیست حسای خوبی نیست اینکه داری درک‌میکنی‌یعنی  عذابی ک‌من دارم‌میکشم‌رو توهم‌ ...

شما شرایط خیلی خوبی داری چرا نا امیدی من مشکلات خییییییلی بزرگی دارم