2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکست بچه‌ها

139 بازدید | 13 پست

بچه‌ها من تو هیئت خادم بودم قسمت بچه‌ها قرار بود هرکس از مادرا اومد اسم بچشو بگه ما تو بلند گو صدا بزنیم یکی از خانوما همینطوری رفت تو منم دستمو گذاشتم رو شونش گفتم لطفاً بیرون بمونین تا صداش کنم وایساد سرو صدا که باشه مگه میخوام چکار کنم چرا اینجوری میکنی بعد رفت بچشو آورد گفت بچه من از استرس خودشو خیس کرده چرا نزاشتید بره دستشویی در صورتی که ما اگه بچه کوچیک باشه خودمون میبریمش اگه بزرگ باشه خودش می‌رفت و برمیگشت کلی سر و صدا کرد و تو راه داد و بیداد میکرد می‌رفت آخرشم رفت به خادمای قسمت آقایون گفت بعد یکی از خادما داشت روضه می خوند گفت خدایا اگه بندت ناراضی رفت مارو ببخش و اینا من خیلی دلم از رفتارش شکست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه خیلی شلوغ پلوغ بوده که اصلا نفهمیدین 

آره خیلی مخصوصا آخرا که مادرا میان ما همه جوره حواسمون به بچه هاست آخه چرا نباید بزاریم بچه ای بره دست شویی...

برای خادمی باید خیلی صبور باشی عزیزم خادمهای حرم امام رضا برای رسیدن به قسمت انتظامات حرم باید چندین ...

می‌دونم به خدا منم درسته دلم شکست ولی حلالش کردم من انقدر اونجا بدو بدو دارم انقد نگران بچه‌هام وقتی میام خونه میرم حموم لباسمو میشورم از بس عرق ریختم ولی این یکی انقد با من بد حرف زد می‌گفت شما از شمرم بدترید

من نه ولی این یکی خیلی واسم سنگین بود الان خیلیا فکر میکنن مقصر منم البته بچه های خودمون میدونن

اشکال نداره آدما که مهم نیستن مهم امام حسین که میدونه تو کم کاری نکردی

می‌دونم به خدا منم درسته دلم شکست ولی حلالش کردم من انقدر اونجا بدو بدو دارم انقد نگران بچه‌هام وقتی ...

همه جور آدمی توی هیئت ها میان اکثرا هم میبینی مشکلات شخصی زیاد دارن میان توی هیئت کلی گریه میکنن حاجت میخوان بعد شما حرفی بزنی از شما طلبکار میشن من خودم سال ۹۶ چند ماه توی جمکران قسمت نظافت بودم خیلی صبر و حوصله میخواد میبینی طرف بچش رو میاره بدون پوشک ادرار میکرد روی فرشها باید سریع فرش رو جمع میکردیم و بیرون می‌بردیم برای شستشو 

بعضیام که اصلا اطلاع نمیدن به خادم ها مدیونیش میمونه براشون

همه جور آدمی توی هیئت ها میان اکثرا هم میبینی مشکلات شخصی زیاد دارن میان توی هیئت کلی گریه میکنن حاج ...

آره اون سالی ام که کرونا بود بهشون می‌گفتیم با فاصله بشینید ناراحت میشدن میگفتن شما گارد میگیرید نسبت به آدم بیرونم یکی با من فلان رفتارو کرد و...