2777
2789

خودم میپزم میکشم میدم بیرون شلوغم میشه ولی ب خودم نمیرسه یعنی خودم اینجوری نیستم که بردارم جدا بزارم ولی حتی یه نفرم نمیپرسه خودتم برداشتی خوردی یا حالا هرچی یعنی میخوام اول به همه برسه تهش میبینم واسه خودم نیست یعنی اشتباه میکنم از اول جدا نمیزارم واسه خودم؟

اون وسطا دو تا بزار کنار

ب نظرم اشتباه میکنی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

نذری چی بود؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه صبر کنی به همه برسه چون بی نهایت آدم میاد اصلا ته نداره اونقدر میان میگرن تا نذری تمام بشه پس قبلش واسه خودت جدا کن

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
نمیشه صبر کنی به همه برسه چون بی نهایت آدم میاد اصلا ته نداره اونقدر میان میگرن تا نذری تمام بشه پس ...

ن اینجوری نیست که بهمه بدیم ی تعداد مشخصی میدیم بیرون مهمونم هست با اینکه امسال زیاد بود اخرش نشد